Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar Racing tilbage i front

Rally Sprint 
04/09/08 

Escobar Racing er atter tilbage på 1 pladsen i kampen om mesterskabet, efter den flotte klassesejr i weekenden, hvor 3. afdeling af Yokohama mesterskabet blev afviklet i et industriområde i Ørslev lidt nord for Vordingborg.
 

Vanen tro skulle der køres 4 heat og prøven var en gammel kending, idet det var den samme prøve som blev anvendt i 1. afdeling DM i rally tidligere på året.

Der var dog denne gang indlagt et jordstykke til stor fornøjelse for nogle at de mange tilmeldte teams.

Teamets faste 2. kører Jess Larsen var atter tilbage i sædet efter ulykken tidligere på året, og både han og 1. kører Lars Kragh var yderst tilfreds med samarbejdet og fandt lynhurtigt den gamle rytmen igen.


(Foto: Escobar racing)

Lars Kragh:
Det var en rigtig god weekend for os. Jeg var ekstra opsat på at kører en klassesejr hjem denne gang, selvom jeg godt var klar over at det ville blive svært med den hårde konkurrence der er i vores klasse. Men alt klappede bare og bilen kørte perfekt. Det er en super god og meget hurtig prøve der passer perfekt til min kørestil, og vi er selvfølgelig ekstra glad for denne sejr, da den bragte os tilbage på 1. pladsen i mesterskabet. Vi har nu et forspring på 10 point til nummer 2, og jeg vil gerne dedikerer denne sejr til min næsten nyfødte søn på 6 uger slutter Lars Kragh.

Næste gang teamet skal i aktion bliver den 19. oktober hvor 4. afdeling af mesterskabet løber af stablen.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: