Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Flotte resultater til Suzuki Motorsport

Rally Sprint 
03/09/08 

Kenneth Madsen og Anders Lysen fik begge et flot resultat i 3. afd. af Yokohama Mesterskabet
To teams fra Suzuki Motorsport var søndag 31. august til start i tredje afdeling af Yokohama Mesterskabet Øst. Løbet havde 59 biler til start, på den i rallykredse så kendte strækning i Ørslev på Sydsjælland.
 

Anders Lysen, Sorø / John Madsen, Dianalund, startede i klasse 3 med den stærkt modificerede Suzuki Swift 1600 MAXI, som har et pænt stykke over 200 HK.
Kenneth Madsen, Dianalund / Carina Møller, København, deltog i gadeversionen af Suzuki Swift, og noget prekært i samme klasse som Anders Lysen.
Men her er det Yokohama Mesterskabets enkle klasseinddeling, som kommer til udtryk. Biler af vidt forskellig tuningsgrad, konkurrerer mod i hinanden, men det afskrækker ikke Kenneth Madsen fra at deltage. Så må den jo bare há noget mere gas, mener han.
Begge teams nød konkurrencen og udfordringen mod alle de andre ”rally-”kolleger”.

Anders Lysen: Den sad lige i skabet!
Anders Lysen blandede sig fra starten i topstriden og ender på andenpladsen i klasse 3, efter Lars Kragh Mortensen i Opel Corsa Super1600. Da Anders og John kommer i mål efter sidste prøve, var det lige før de fik krampe i kinderne, så store var smilene. Jo, den sad lige i skabet!


(Foto: Troels Lund)

Med lidt forsigtig hovedregning, så ender Anders på en samlet andenplads i mesterskabets klasse 3. Det står lidt usikkert, om der skal køres en afdeling mere, men vi håber arrangøren snart kan melde nyt.

Kenneth Madsen: Ny andenkører
Kenneth’s normale andenkører Anja Kristensen er sat lidt ud af spillet, da hun skal opereres for en knæskade og i hendes sted træder Carina Møller fra København ind i højrestolen.
Carina er 26 år og har flere års erfaring med i bagagen.

I dette løb skulle Kenneth og Carina arbejde sammen for første gang og det gik godt. Når de sidste tre DM-rallies kommer susende lige efter hinanden her i september og oktober, så har de allerede siddet sammen i bilen og fået en fornemmelse af deres indbyrdes kommunikation.
Dagens resultat i Yokohama Mesterskabet rakte til en 15. plads generelt og vender vi det hele lidt på hovedet, så var det generelt hurtigste gruppe N bil. Flot og meget tilfredsstillende.


(Foto: Troels Lund)

Kenneth var glad for placeringen og roste arrangøren for at tage en grusvej med som en del af hastighedsprøven. Dem vil han gerne have mere af!

Troels Lund Carina V. Møller


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Carina V. Møller
  • Kenneth Madsen
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: