Ronny Wechselberger gør det igen

207 Spider Cup
DK

03/09/08

207 Spider CupFor syvende gang i år er det Ronny Wechselberger der krydser målstregen først hvilket også medførte at køreren fra Peugeot Køge Sport ligger sig i spidsen af mesterskabet efter efter weekendes Grand Prix Danmark på jyllandsringen.

Til weekendens løb stillede ikke mindre en fire kører op for Peugeot Køge Sport, de 2 faste kører, Mike Mathiesen (7) og Ronny Wechselberger (9) samt gæstekørerne Jørgen Breinholt (8) og Jesper Wulff (6).

Ronny Wechselberger.
(Foto: Kim Igel)

Her kan man kun sige at den tidligere Nordiske Mester Jesper Wulff levede op til sit navn med 2 flotte podie placeringer i det ellers meget stærke felt.
”Weekenden startede pefekt ud med den anden hurtigste tid i kvalifikationen efterfulgt af en andenplads i heat 1, hvilket jeg også lå til i heat 2, men Steffen Møller kørte i mig i ford kurven på sidste omgang og jeg måtte se mig til takke med en 3 plads efter snoreturen ” fortæller den lettere irriterede Jesper Wulff efter andet heat.

En anden sag er det for weekendes vinder Ronny Wechselberger som stort smilende hentede pokalerne efter de 2 sejre, dette var så den 6 i streg og dermed prøver Ronny på at sætte en ny personlig rekord som lyder på 14 sejre i streg.

Mike Mathiesen.

Man kan desværre ikke sige at det gik ligeså godt for de sidste 2 kører fra Peugeot Køge Sport som begge to endte i en massekollision på første omgang.
”Jeg kunne se i udgangen af svinget at jeg kunne komme let forbi uheldet” fortæller den frustrerede Mike Mathiesen efter løbet og fortsætter ”da der var 2 stille stående biler på begge sider af banen, valgte Stampe at skifte banedel som dermed røg ind i Rødkær, hvilket resulterede i at Stampe mistede det ene forhjul og ændre kurs ind i siden på mig og dermed ændrede jeg kurs ud i den Rasmussens stillestående bil”.

Jørgen Breinholt kom dog heller ikke helskindet ud af kollisionen, men kunne fortsætte løbet med en afrevet front.

Dermed kan Peugeot Køge Sport se frem til næste løb på Sturup Raceway hvor Ronny for første gang ikke skal jagte de førende i mesterskabet men derimod bibeholde hans føring med 18 point ned til nr. 2. Mens Mike efter denne uheldige weekend må skrue forhåbningerne ned til at slutte som samlet 3’er.