Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sjælden anerkendelse til Chevrolets to DTC-kørere

Danish
Touringcar
Challenge 

02/09/08 

Henrik Lundgaard og Michael Outzen fik en overraskelse under WTCC-løbet i Oschersleben
Man holder øje med Chevrolet Motorsport Danmarks indsats i DTC ude i verden. Det fik teamchef Kent Bo Steffensen og hans to kørere, Henrik Lundgaard og Michael Outzen, et overraskende bevis på i denne week-end.
 

De tre var taget på studietur til Oschersleben i Tyskland, hvor der blev afviklet en afdeling af verdensmesterskabet for Touring Cars. Formålet var at besøge Chevrolets VM-team og følge deres indsats i løbet. Løbet i Oschersleben er det tætteste VM-serien kommer på Danmark og muligheden for at besøge VM-teamet var for god til at lade gå fra sig. Men at besøget skulle udvikle sig til, at de danske kørere for en kort bemærkning var i begivenhedernes centrum hos VM-teamet, havde ingen regnet med.


Henrik Lundgaard og Michael Outzen får overrakt Louis Chevolet uret af Motorsportschef Eric Neve.
(Foto: Perfection Racing)

"Vi havde fået et tip fra kørerne dernede om, at vi skulle være til stede, mens Chevrolets gæster og sponsorer blev orienteret om week-endens program. Men det var noget en overraskelse, da Michael og jeg pludselig blev kaldt op på scenen," fortæller Henrik Lundgaard. Her blev de to kørere præsenteret for hele forsamlingen, hvorefter de hver fik overrakt et specielt Louis Chevrolet ur. Uret er ellers kun uddelt når VM-fabrikskørerne har vundet et løb, men Chevrolet Europas motorsports ansvarlige, Eric Neeve, fremhævede at Henrik Lundgaard og Michael Outzen havde kørt så mange sejre og podieplaceringer hjem i den danske serie, at de også havde fortjent at blive hædret.

Det var et stort skulderklap til kørerne og teamet, at man på denne måde anerkendte deres indsats i Danmark og med denne oplevelse i erindringen er motivationen til at gøre en ekstra indsats i sæsonens sidste løb øget endnu en tak.

Perfection Racing

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Kent Bo Steffensen
  • Michael Outzen
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •