Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS2

SSC debutant på vej til Sverige

Special Saloon Car
SS2 

02/09/08 

Efter et par sæsoner indenfor Go Kart sporten skiftede Lars Østergaard ved sæsonstarten i år over til Special Saloon Car klassen, hvor han nu kører i en Peugeot 306 Sport 2,0 i division SS2.
 

Lars Østergaard's Peugeot racer har tidligere været kørt af Peter Vesti, og det er da også gennem mange års venskab med Vesti familien, at kimen til hans interesse for sporten er blevet sået.

Debutsæsonen har indtil nu udviklet sig særdeles flot, blandt andet er den første podieplacering allerede kørt hjem, og det endda på Ring Djursland, som betegnes som en meget svær bane at køre på.


Årets hidtil bedste resultat er en 1. plads i SS2 klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter nu at have deltaget i løb på både Jyllands-Ringen, Ring Djursland og Padborg Park, er turen kommet til den fjerde og sidste bane som Special Saloon Car klassen kører på i denne sæson - Sturup Raceway i Sverige - hvor det gælder Copenhagen Racing Grand Prix.

Som et led i forberedelserne til weekendens løb, udover den almindelige vedligeholdelse på Peugeot raceren, tager Lars over på Sturup Raceway for at få noget testtid på banen, hvor han er på 'chance-listen' torsdag, mens han allerede har en plads til fredagstesten.

"Det er gået rigtig godt indtil nu denne sæson, og kan jeg køre et par top 3 placeringer hjem på Sturup Raceway, er der også gode chancer for en top 3 placering i klassemesterskabet når sæsonen er slut" - udtaler Lars Østergaard.


Lars Østergaard er med i kampen om medaljerne i Division SS2 i Special Saloon Car mesterskabet, og det allerede i debut sæsonen!
(Foto: Motorsporten.dk)

Special Saloon Car tidsplanen for
Copenhagen Racing Grand Prix 2008:

Lørdag den 6. september:
08:55 - 1. tidtagning
13:05 - 2. tidtagning

Søndag den 7. september:
12:40 - 1. løb
16:25 - 2. løb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Lars Østergaard
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Special Saloon
  •