Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

207 Spider Cup - DK

David Falch er helt klar

207 Spider Cup
DK 

01/09/08 

207 Spider Cup- til det første Spider Cup løb i Sverige
Peugeot 207 Spider Cuppen havde skandinavisk og danske debut i forbindelse med sæsonstarten 2008, den kommende weekend bliver der svensk debut for klassen, der blandt kørerne tæller David Falch fra Team Jobcar Racing.
 

David Falch har allerede god erfaring med den sydsvenske bane Sturup Raceway, der er den bane der ligger tættest på hans hjem, idet han tidligere kørt flere DTC løb på denne bane.
Oven i det har han i forårssæsonen haft en hel testdag på banen med Spider Cup raceren, en test som han selv betegner som særdeles vellykket.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi havde en rigtig fin testdag sidst vi var på Sturup Raceway, hvor vi fik løst en masse problemer, og fik gennemarbejdet en godt setup til banen" - udtaler David Falch - "det er en bane der passer rigtig godt til biler med baghjulstræk, det er en god hjælp i de snævreste af svingene, så det er en fornøjelse at køre med Spideren på den bane, og jeg glæder mig til weekenden."

David Falch og Team Jobcar Racing har på trods af deres tidligere gode test, valgt at tage endnu en testdag på banen inden weekendens løb:
"Ud fra de erfaringer vi har fået med bilen siden den sidste test på banen, er der en del ting vi gerne vil afprøve. Derfor har vi sammensat et helt fast testprogram, som vi skal køre igennem på fredag" - fortæller David Falch - "generet er vi helt klar, men måske kan der lige findes lidt mere fart i bilen og mig selv!"


(Foto: Motorsporten.dk)

Spider Cup klassen skal på banen to gange lørdag, henholdsvis klokken 10:40 og 15:35, hvor det gælder træning og tidtagning.
Søndag kører klassen begge sine løb, det bliver med start klokken 09:25 og 13:10.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Team Jobcar Racing
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - 207 Spider Cup DK
  •      ASETEK SIMSPORTS