Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

HP Racing håber på gentagelse

Advan Cup 
03/09/08 
Yokohama

Da HP Racing i sidste sæson var på Sturup Raceway, blev det til en sejr for Nick Reimersø på banen. Kan han gentage det denne gang?
 

Nick Reimersø vandt sin og Suzukis første sejr i Advan Cuppen da man i sidste sæson var på besøg på Sturup Raceway. Og selvfølgelig håber både HP Racing og især Nick Reimersø på at det kan gentages, for som Nick Reimersø udtrykker det:
"Kan man gøre det en gang, er det også muligt at gentage det"


Nick Reimersø håber på sejr igen
(Foto: Motorsporten.dk)

Om det så sker, vil weekenden vise. Erfaringerne fra sidste år har man, og bilen er løbende blevet forbedret siden da. Og da Nick Reimersø jo allerede har hentet et flot resultat på banen, er der jo al mulig grund til at gentage det. Og måske netop lige her, for banen er for så vidt hjemmebane for HP Racing. Teamet har testet her mange gange og har et stort og indgående kendskab til enhver plet på asfalten.

Allerede onsdag aften tager teamet til Sturup Raceway for at teste bilen, som har haft motor og gearkasse ude til et nærmere eftersyn. Gearkassen som voldte store problemer for Nick Reimersø ved Grand Prixet på Jyllandsringen, er gennemgået og repareret, så den heller ikke volder flere problemer.


Hjemmebane-fordelen skal udnyttes mener Nick Reimersø
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamchef og ejer, Henrik Poulsen, fortæller at man lige skal tjekke bilen onsdag, og så er man ellers fit for fight til at man forhåbentligt kan gentage sejren fra sidste sæson netop på Sturup Raceway.

Dons

Læs mere om:
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Sturup Raceway
 • 07/09/08 - Sturup Raceway - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her