Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Peter Vesti vil vinde igen

Special Saloon Car
SP4 

02/09/08 

Efter Grand Prixet på Jyllandsringen og de gode resultater der, så er Peter Vesti igen parat til at udfordre konkurrenterne.
 

For Peter Vesti går det jo ganske strålende i Special Saloon og især i SP4 klassen, som han deltager i. Her er han den førende kører men det kunne jo være sjovt at kunne drille de andre klasser lidt også.

Forskellige problemer henover sæsonen er blevet løst og bilen kører bare bedre og bedre. Men der er stadig plads til forbedringer. Eksempelvis har Toyota Supra'en det ikke helt godt endnu i sving. Dog kører den bedre end først på sæsonen, men der er stadig mulighed for at gøre præstationerne endnu bedre. Peter Vesti og hans hold af mekanikere arbejder i øjeblikket med et par ting som skal gøre netop bilens præstationer i sving bedre.


"Det gule lyn" får endnu flere forbedringer til Sturup
(Foto: Motorsporten.dk)

Der har ikke været tid at teste ændringerne, men det sker på fredag før det for alvor går løs på Sturup Raceway. Det er dog ikke alene på grund af ændringerne at Peter Vesti og teamet allerede på fredag tager til Sturup. Peter Vesti har det handicap i forhold til størstedelen af konkurrenterne, at han aldrig har kørt på Sturup banen. Så fredagen skal bruges både til at lære banen at kende, samt at få testet ændringerne på bilen.

Det er selvfølgelig en meget spændende weekend for Peter Vesti. Udover udfordringen i at lære banen at kende, så er der jo en masse points der skal køres ind for at forsvare føringen som Peter Vesti har i SP4 klassen. Og med de ændringer som forventes indført på bilen, så får teamet ikke mange stille stunder. Det er som sædvanlig en optimistisk Peter Vesti der stiller op.


En bil i løbende udvikling og den bliver bedre og bedre
(Foto: Motorsporten.dk)

Udover forberedelserne med bilen, så arbejder Peter Vesti også med planer om at udvide teamet til 2009 sæsonen. Hvordan og hvorledes vil blive afsløret inden for en overskuelig fremtid, når Peter Vesti har fået arbejdet lidt mere med planerne.

Dons

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Special Saloon
  •