Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Granlund springer en løbsweekend over

DTC Cup 
04/09/08 

Når Danish Touringcar Championship deltagerne den kommende weekend stiller til start i 'Copenhagen Racing Grand Prix' på Sturup Raceway, bliver det uden Peugeot køreren Petter Granlund fra Autoforum Racing Team Silkeborg.
 

Allerede tidligt på sæsonen måtte den ene af teamets kørere - Ronni Jensen - trække sig af helbredsårsager, og op til weekendens løb har teamet og deres norske kører - Petter Granlund - efter fælles overenskomst valgt at springe et løb over, mens der arbejdes på en løsning for den resterende del af sæsonen.


Petter Granlund.
(Foto: Motorsporten.dk)

Petter Granlund har indtil nu nået at køre 5 DTC-løbsweekender i ARTS teamets ene Peugeot 407 racer, og han er placeret på 22. pladsen i selve DTC mesterskabet, samt på 9. pladsen i DTC Cup mesterskabet for privatkørerne.

Sportsdirektør Lars Vendelbo fra ARTS teamet forhandler i øjeblikket med flere potentielle kørere til teamets DTC racere, men tiden er ved at være knap med hensyn til at der kan nå at komme noget på plads allerede til den kommende weekend:
"Det har været spændende at arbejde sammen med Clio Cup mesteren fra sidste sæson, Petter Granlund og både teamet og jeg håber vi finder en tilfredsstillende løsning, så han kan køre sæsonen færdig hos os. Sideløbende forhandler vi med et par interesserede kørere, og vi opgiver ikke håbet om at få en bil på banen, før den første fri træning går i gang på lørdag!

Både Lars Vendelbo og hele ARTS teamet er så optimiskiske om at de nok finder en løsning i tide, at de allerede har pakket en bil i traileren og er på vej mod Sturup Raceway, så en eventuel ny kører kan være på banen allerede til fredagens testsession.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Petter Granlund
  • Ronni Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •