Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Frydkjær til England

Polo Cup - DE 
28/08/08 

ADAC VW Polo Cup og Kennie Frydkjær Jensen på legendariske Brands Hatch
I ADAC Volkswagen Polo Cup, der også betegnes Volkswagen Tourenwagen Schule, gør man ikke kun meget ud af lære de unge motorsports-talenter der deltager i serien, hvordan de skal gebærde sig som racerkørere, både på og udenfor en racerbane – man gør også meget for at give dem et bredt kendskab til forskellige racerbaner.
 

Ud over at følge DTM rundt på de tyske racerbaner hen over sæsonen, følger hele ’Polo Cup-cirkusset’ også med til en enkelt bane udenfor Tyskland.
Tidligere år er Polo Cup’en blevet kørt på Zandvoort i Holland, Mugello i Italien, Catalunya i Spanien - og i den kommende week end er det den legendariske Brands Hatch, der ligger en times kørsel sydøst for London, som feltet skal stifte bekendtskab med.


(Foto: Vitesse Racing)

Med sine blot 1.929 meter (mindre end f.eks. Jyllands Ringen) er Brands Hatch’ Indy Circuit sæsonens korteste bane, og Polo Cup-kørerne skal hele 26 gange rundt, før de passerer det ternede flag!

”Som med alle de andre baner, vi har kørt på i år, kender jeg kun Brands Hatch fra min PC” siger Kennie Frydkjær Jensen ”- og så fra historiebøgerne, naturligvis! Det bliver stort at køre race på en af de mest historiske baner i verdenen” fortsætter den unge nordsjællænder, der ikke lader sig skræmme af den korte bane: ”Banen er ny for os alle og sidst jeg kørte på en kort bane – Jyllands Ringen – gik det da helt OK!” slutter han med henvisning til hans deltagelse i Grand Prix Danmark for to uger siden.

Der køres ½ times fri træning lørdag formiddag og ½ times kvalifikation lørdag eftermiddag – selve løbet køres søndag kl. 15:00 (UK tid).
Løbet kan ses på DSF / Deutsche Sports Fernsehen søndag den 31. klokken 18:00 eller på Premiere Sportportal mandag den 1. september klokken 18:40.

Vitesse Racing
Kurt Rene Jensen


Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Vitesse Racing
  • Brands Hatch
  • 31/08/08 - Brands Hatch - Polo Cup - DE
  •