Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar Racing er klar til start

Rally Sprint 
28/08/08 

Sommerferie er nu overstået og teamet bag Escobar Racing er klar til at tage hul på resten af motorsportssæsonen 2008. Søndag den 31. august går det atter løst, når teamet drager mod Sydsjælland, hvor Ring Syd danner rammen om 3. afdeling af Yokohama mesterskabet, øst for Storebælt.
 

Ikke mindre en 74 deltager har meldt deres ankomst, så kampen om en topplacering bliver rigtig hård.

Rigtig mange gode og hurtige teams har valgt at bruge denne søndag på, at få afprøvet materialet og samtidig få finpudset formen, inden næste afdeling af DM i rally køres om 14 dage.


(Foto: Brian Juel)

I Escobar Racing har man brugt noget af sommerferien på at få teamets Opel Corsa Super1600 tjekket igennem.

Den nye motor der blev ilagt inden Susuki rallysprint i Sorø, har overrasket teamejer Lars Kragh positivt, og både han og 2. kører Jess Larsen, der nu er kommet sig efter ulykken i foråret, glæder sig rigtig meget til at komme i gang igen efter en lang ferie.

Teamet håber på at vejrguderne vil spare på regnvandet denne søndag, da tørvejr som regel tiltrækker flere tilskuer og samtidigt gør konkurrencen endnu mere tæt og retfærdig.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: