Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Katherine Legge om Brands Hatch

DTM 
28/08/08 

DTMLegge tilbage på engelsk bane
DTM kører på Brands Hatch for tredje gang. Den blot 1,929 kilometer lange Indy Circuit layout er spændende for både kørerne og fansene. Løbet i Storbritannien betyder en tilbagevenden for Katherine Legges hjemmebane, hvor hun sidste gang kørte race i 2004.
 

Hvad erindringer har du på Brands Hatch?
"Jeg vender tilbage til Europa efter at have boet og kørt i USA i temmelig lang tid. Brands Hatch er mit hjemmebanerace og er den bane der er tættest på mine forældres hjem i Surrey. Jeg har en gang startet fra pole position på Brands Hatch i en Formel Ford. Jeg vil deltage i et løb i England for første gang i fire år. "

Som du ser det, hvad der karakteriserer banen?
"Jeg kender banelayouts fra min tidligere karriere. DTM-løbet er på den meget korte Indy bane. Den gennemsnitlige hastighed er faktisk ret høj; resultatet på en så kort bane er et højt antal af 82 omgange. Jeg finder det altid langt mere spændende at køre på en bane med elevationsændringer. "

Hvor er de gode overhalingsmuligheder?
"På hurtige baner er overhalinger faktisk langt sværere end på langsomme baner, og banen er meget kort. Jeg er helt sikker på, at Druids hårnålen efter stigningssektionen er det ideelle sted at forsøge at overhale."

Hvor skal tilskuerene sidde eller stå for at se den bedst mulige action?
"Den bedste ting for tilskuere er at de kan se det meste af banen fra mange positioner. At se på ydersiden i det første sving er afgjort spektakult, men også bilernes hastighed op ad bakke i afsnittet til hårnålen. I det sidste sving er fansene relativt tæt på bilerne som giver dem et fantastisk indtryk af hastigheden."

Benji

Læs mere om:
  • Katherine Legge
  • Brands Hatch
  • 31/08/08 - Brands Hatch - DTM
  •