Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Skifter Andretti Green Racing prioritet?

IndyCar
Series  

27/08/08 

På den amerikanske rygtebørs kører der i øjeblikket sager om Andretti Green Racing. Hvad vil teamet der i øjeblikket kører i ICS og ALMS?
 

Andretti Green Racing (AGR) vil ifølge den amerikanske rygtebørs trække sig ud af ALMS serien efter denne sæson, ligesom teamet kun vil køre med 2 biler i ICS serien. Angiveligt kørt af Gil de Ferran og Dario Franchitti.

Men ikke nok med det. Rygtebørsen vil lade vide at AGR i stedet vil overtage Amerikas deltagelse i A1 GP serien. Og nok så interessant er det at man vil lade Marco Andretti og Danica Patrick køre Amerikas bil i serien på skift.

Internt i teamet vil der også ske noget. Det lader til at teamet også vil få ændret navnet, da Michael Andretti og partneren Kevin Savoree, vil købe Kim Green ud af teamet, og selv køre det videre. Kim Green er bror til den nok noget mere berømte Barry Green der startede teamet med hjælp fra sponsoren KOOL. Inden Michael Andretti kom ind i billedet, hed teamet KOOL-Green.

Om det er på grund af forskellige interesser eller om det er af andre årsager at teamet vil omprioritere, vides ikke. Dog skal man nok lige trække til og lægge fra, da rygtebørsen i USA ikke er spor bedre end i resten af verdenen. Der har dog været talt om ændringer i teamet andre steder i den seneste tid, men dog ikke med så konkrete beskrivelser som nu.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Dario Franchitti
  • Gil de Ferran
  • Marco Andretti
  • Andretti Green Racing
  •