Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Optakt til Dansk Super Kart Finale

Dansk Super Kart 
26/08/08 

- på Grindsted Gokart Bane
Dansk Super Kart, grande finale afvikles i den kommende weekend på Grindsted Gokart Bane, hvor ikke mindre en 129 tilmeldte har deltaget i serien i 2008. Her kan du møde Kart Formula klasserne: KF3, KF2 & KZ2, med andre ord, de såkaldte DASU eliteklasser, med semi proff kører.
 

Det er her morgendagens danske motorsports stjerner udklækkes, til en ny Tom Kristensen & Jan Magnussen. Kører der har skrevet Danmark ind i international sportshistorie.

Til trods for at karting er verdens mest udbredte motorsportsklasse, har opmærksomheden tidligere været forbeholdt hardcore motorsports nørder, primært sportens udøver og dennes omgangskreds. Et helt selvforskyldt problem i sporten.
Efter live eksponeringen af karting på TV stationen dk4, har publikum udvist stor interesse for denne motorsportsgren. De tider hvor det var ud og hænge på et hegn, med dårlige oversigtsforhold på banen er slut.


Tribune på Grindsted Gokart Bane.
(Foto: Jimmy / GGK)

Grindsted Gokart Klub (GGK), som er vært ved DSK finalerne, har virkelig været opmærksom på problemet.
”Vi må servicerer vores publikummer”. Som den første Kart Klub i Danmark, har GGK anlagt en sprit ny tribune, hvor publikum har oversigt over hele racerbanen. Du kan følge med - hele vejen rundt!


Frit udsyn over hele GGK banen.
(Foto: Jimmy / GGK)

Hvis du er til rigtig race skulle du måske overvære et kart løb, med en paddoc og pit lane helt på Grand Prix niveau. Måske et besøg i de yderst farvestrålende teams. Udover det rent sportslige på banen, har du også mulighed for at se de store banebiler, som vil være udstillet og der er sørget for ungerne, hvis det kun er far (& mor) der er til race.

Dansk Super Kart Finale senden på TV:
dk4 lørdag/søndag – Finaler Live kl 15:30.

Lars Søby


Læs mere om:
  • Grindsted Gokart Bane
  • 31/08/08 - Grindsted Gokart Bane - Dansk Super Kart - DM
  •