Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Liverpool satser spansk

SuperLeague 
26/08/08 

Liverpool Football Club har en stor portion spansk indflydelse fra træneren til stjernerne på banen - nu vil 'the Reds' være repræsenteret på banen af en ung spansk fremtidens stjerne i Superleague Formula.
 

Træneren Rafael Benitez, angriberen Fernando Torres, målmanden Pepe Reina, midtbanen Xabi Alonso og forsvareren Alvaro Arbeloa vil nu blive forenet med den talentfulde spanier, racerkøreren Adrian Valles som vil køre den 750 hestekræfters V12-drevne Superleague Formula racer i åbningenafdelingen af mesterskabet på Donington Park den 30./31. august.

Efter en vellykket gokart karriere er Valles steget gennem rækkerne til de store internationale mesterskaber, herunder World Series of Renault og GP2 og sikret sig en rolle som testkører for Spykers Formel 1-team sidste år.

Den Valencia-fødte Valles forsøger at følge i fodsporene af den tidligere Valencia træner Benitez og blive helten for Liverpool-fans.

Som deltager i Formel 1-support mesterskabet, GP2, er Valles ingen fremmed med hensyn til succes på Donington Park. Han har tidligere vundet den britiske afdeling af World Series of Renault-mesterskabet på den historiske bane.

"Jeg er virkelig glad for muligheden for at repræsentere Liverpool," siger Valles.

"Jeg har fulgt klubben tæt lige siden Benitez overtog roret og naturligvis er der en masse spanske topspillere der repræsenterer klubben.

"Liverpool er en af de mest berømte klubber i verden, så det er virkelig en ære at køre deres bil i åbningsmesterskabet."

Valles kørte sidste weekends afdeling af GP2 mesterskabet på egen jord i det europæiske Grand Prix, iscenesat omkring havnen i Valencia.

I denne uge vil han nyde en 150 hestekræfters stigning, fra sin røde BCN Compeition GP2 racer til den røde Liverpool Superleague Formula racer i for-test på torsdag.

"Disse biler vil blive meget kraftfulde og hurtige og det vil være en naturlig udvikling for mig efter at have kørt i World Series of Renault og GP2," siger Valles.

"Jeg ser virkelig frem til at køre bilen for første gang, og det er dejligt for mig at det første race er på Donington Park, fordi jeg har haft stor succes der i fortiden, og jeg virkelig kan lide banen."

Benji

Læs mere om:
  • Adrian Valles
  • Donington Park
  • 31/08/08 - Donington Park - SuperLeague
  •