Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Regnen sendte Christoffer Nygaard i pit før tid

Danish Endurance
Championship 

25/08/08 

DEC - Danish Endurance ChampionshipÆrgerlig er mildt sagt. Men Christoffer Nygaard var virkelig ærgerlig over at måtte forlade Danish Endurance Championship-løbet på Padborg Park lørdag den 23. august før tid.
 

Efter cirka en time og et kvarter var det imidlertid slut. Aqua-planing gennem banens chikane betød en tur ud i autoværnet, og det sammenstød ødelagde Porschens bagparti så meget, at det ville være umuligt at køre videre.

Padborg Park var velsignet med heftig regnvejr i timerne op til løbet, og derfor var der meget vand på banen. Så meget, at det var særdeles vanskeligt at orientere sig, når man kom tæt på en forankørende. Det betød også, at Christoffer Nygaard to gange lavede små bremsefejl, ganske enkelt fordi han ikke kunne se sit bremsepunkt. To fejl som sendte ham tre omgange efter den førende kører fra en startplads som nummer to.

Tredje fejl skete så i chikanen, uden at bilen blev presset. Teamet havde valgt at køre sikkert, så Christoffer Nygaard kunne skifte plads med makkeren Walther Lechner. Dette blev altså ikke aktuelt, da bilen blev beskadiget umiddelbart før dette skifte.


(Foto: Natascha Theisen)

"Jeg er virkelig ærgerlig over det. Det var jo ikke fordi, vi pressede på. Det var mens, vi kørte afventende," siger Christoffer Nygaard.

"Men sådan er racer-løb," må Christoffer Nygaard konstatere.
Så desværre måtte han igen udgå fra en af de forreste pladser.
"Det er frustrerende. Vi havde fart i bilen, og vi havde to hurtige kørere, så vi kunne køre med helt fremme," siger han.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Robert Lechner
  • Fischer Racing
  • Padborg Park
  • 23/08/08 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •