Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Niki Bjerg i Ulster International Rally

Rally 
25/08/08 

Det var ikke det forventede resultat Niki og Arly opnåede i Ulster International Rally’et, som var den 4. afdeling af det Britiske Rally Championship (BRC).
 

Løbet blev afviklet omkring Armagh i Nord Irland og Niki og Arly, som lå 2’er i det samlede resultat i Suzuki Swift Cuppen, var sat godt op til at skulle kæmpe et godt resultat hjem, men vidste at det ville blive en hård kamp mellem især Mark Gamble og irske Ross Forde, som var på hjemmebane og ville gøre alt for at vinde Suzuki Swift Sport Cuppen.

Niki og Arly lagde godt ud, men grundet afkørsler fra andre kørere, som måtte en tur omkring hospitalet til tjek for skader, blev de 2 første prøver aflyst og på prøve 3 blev det så Nikis tur til at skulle en tur ud i botanikken. Det skete over en top venstre hvor de kom med meget høj fart og der var kørt en masse grus ud på vejen. Niki og Arly havde ingen mulighed for at kunne hverken bremse eller styre i det løse grus og fortsatte ligeud i en hæk hvor der uheldigvis stod en pæl som de ramte og derved ødelagde højre bærearm. Dermed var fredagens etape slut for holdet, men de fik bragt bilen til service og fik repareret skaden og var dermed klar til at fortsætte løbet tidligt lørdag morgen under Super Rally Reglerne, men sat tilbage med omkring 40 min. i forhold til de andre i Swift Cuppen.


(Foto: Jacob Ebrey)

Om lørdagen lagde de rigtigt godt ud og kæmpede en brav kamp og lå på en af prøverne som den hurtigste Suzuki og på de resterende prøver lå de for det meste som 2. og 3. hurtigste Suzuki, så tempoet fejlede ikke noget, men de 40 min. var desværre umulige at indhente. Niki og Arly sluttede som sidste Suzuki og det bragte dem dermed ned på en 3. plads i det samlede resultat i mesterskabet. Vinderen blev Irske Ross Forde, som kørte et fejlfrit løb, vandt Suzuki Cuppen og scorede top point.


(Foto: Jacob Ebrey)

”Det er bare så forbandet ærgerligt og det gør mig så ked af det og så ondt i mig at vi skulle være så uheldige at ødelægge den bærearm og sætte vinderchancen over styr, for vi var virkelig opsatte på at skulle præstere et godt resultat”, udtalte en ulykkelig Niki Bjerg efter løbet og fortsatte, ”Der er 2 løb tilbage i mesterskabet og der kan ske meget, men det bliver svært”.

Bjerg Motorsport
CL


Læs mere om:
 • Niki Bjerg Larsen
 • Irland
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS