Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Flot test for Johan Jokinen i Magny-Cours

Formel Renault 
23/08/08 

Formel RenaultJohan Jokinen kører normalt Northern European Cup i Formel Renault 2.0, men Johans team, Motopark Academy, havde denne uge fået muligheden for at deltage i 2-dages officiel test på formel-1 banen i Magny-Cours i Frankrig med hele feltet fra West European Cup.
 

West European Cup er en udvidet udgave af den tidligere franske og spanske mesterskabsserie i Formel Renault 2.0. Med i testen var 27 kørere fra 10 forskellige nationer, deriblandt de to førende kørere i Eurocup i Formel Renault 2.0, Daniel Ricciardo fra Australien og Andrea Caldarelli fra Italien.


Johan Jokinen i Zolder for 3 uger siden

For Johan Jokinen var testen ment som opvarmning til næste weekends NEC-race på Nürburgring i forbindelse med Renault World series, samt som en målestok i forhold til den anden halvdel af topkørerne i Formel Renault 2.0. Og det gik rigtig godt.

Johan lå gennem hele testen i top-3, og lå længe som nr. 1 i den sidste eftermiddagstest, men blev i det sidste stint slået af Daniel Ricciardo med 6/100 af sekund. ”Jeg havde en god test og fik vist, at jeg er blandt de hurtigste i Europa. Det var også vigtigt for mig at lære Magny-Cours at kende, da det sandsynligvis er en af de baner, man kører Eurocup på i 2009”, siger en tilfreds Johan Jokinen.”Nu gælder det om at få et rigtig godt resultat næste weekend på Nürburgring, og jeg føler mig godt rustet til det. Der er fire race tilbage i NEC, og en slutplacering i top-3 er fortsat mit mål.”

JJRacing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her