Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2000 Thailand

Det har været en travl uge

Super 2000
Thailand 

23/08/08 

for de 2 danske kører som bor fast i Thailand.
I søndags blev der kørt en afdeling af den thailandske løbs serie Supercar Thailand. Jack skulle endnu en gang starte fra Pole i sin Honda Integra DC-2 og Thomas skulle atter starte fra 23. pladsen.
 

Jack Lemvard fik en god start og ligesom i lørdagens løb blev der kørt meget hårdt i de første sving, men Jack var denne gang ikke til at røre og han åbnede hurtigt et stort forspring ned til nummer 2, men på 4. omgang blev der flaget rødt efter et større sammenstød nede bag i feltet.
Thomas Raldorf fik også en kanon start i søndagens løb og smuttede forbi flere kørere i første sving og med en MEGET aggresiv men stadig REN kørsel, fik han hurtigt kørt sig op igennem feltet. På vej ind i S1 chikanen, som er meget lig chikanen på Padborg Park, var der et stort uheld, og en kæmpe støvsky. Thomas kunne ikke nå at bremse og rev bilen til højre igennem støvskyen, da han fornemmede at der var mindst sandsynlighed for at ramme nogen på dette sted og kom ud på den anden side uden problemer. Thomas var på dette tidspunkt nu allerede oppe på en 6. plads fra en 23. plads.


Thomas Raldorf
(Foto: Italkart (Thailand) Co., Ltd.)

Efter 20 minutters oprydning blev der gjort klar til en omstart og her skulle Jack igen starte fra pole og Thomas kunne starte fra 11. pladsen. Jack fik igen en god start men, allerede efter en omgang sprang motoren i luften, da den var blevet meget varm uden den nødvendige køling, mens den stod på gridden. Thomas fik også en god start og var hurtigt oppe på en 5. plads og hentede sig ind på de foranliggende konkurrenter, men nu blev også hans bil varm og for at sikre sig muligheden for at lave point i dette løb, satte han farten ned og lod sig falde tilbage og sluttede derfor på en 7. plads.

Thomas Raldorf rykker nu i den samlede stilling ned på en generel 6. plads, men er oppe på en 2. plads i hans egen klasse


Thomas ligger nu på 2. pladsen i hans klasse.
(Foto: Italkart (Thailand) Co., Ltd.)

Jack Lemvard rykker i den samlede stilling ned på en 5. plads og i hans egen klasse, rykker han ned på en 3. plads, lige efter Thomas.

Thomas Raldorf fik lavet en aftale om at køre med i det årlige 12 timers Merdeka Millennium Endurance race, som foregår på F1 banen Sepang i Malaysia og her skal Thomas Raldorf køre som tredje kører for Mal Rose’s team fra Australien i Klasse C, bilen er en Mitsubishi Mirage RS 1600 CC, hvor han håber på at kunne kæmpe med om en klasse sejr.

Jack Lemvard sikrede sig i sidste uge point nok til at vinde det Asiatiske Touring Car Mesterskab 2008 og efter løbet blev der forhandlet en aftale på plads, der betyder at Jack Lemvard deltager i The German Pro Car Series på Oschersleben i en WTCC spec BMW E90 den 30. og 31. august.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  • Bira
  •