Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Tre løb på en uge

Rally Sprint 
23/08/08 

Så er der igen lidt nyt fra Kloster Motorsport
Inden for de sidste to uger har vi stillet til start i tre løb, det første løb var Danmarks største rallyshow i Fårvang. Det var første gang teamet var til start til dette løb, så vi lage lidt rolig ud.
 

Men bilen kørte meget underligt i første heat, så i servicepausen blev alt styretøj kigget efter, fejlen blev da også fundet en boldt var gået løs, så styrtøjsvinklerne ikke passede på venstre forhjul. Men vores trofaste mekaniker Morten var hurtig til og udbedre skaden.

Andet heat gik super godt, farten og bremsepunkterne var lige der hvor de skulle være, tiden blev lige knap 5 sek. hurtigere end første heat. Tredje og sidste heat havde vi vores sponsor JL Transports 10 årige søn med ud og køre, han fik dagens hurtigste tid i Corolla’en 1 sek. hurtigere end andet heat.
Så en rigtig god afslutning på en sjov og hyggelig dag i Fårvang. Vi glæder os allerede nu til næste år. Tak til Broberg Motorsport for overnatning til næste dag.

Men vi kunne ikke slappe af længe, for godt 10 timer senere var der gang i den igen, denne gang var det anden afdeling af Yokohama mesterskabet på Randers havn, noget teamet så frem til for de lå på en tredjeplads efter første afdeling, så her skulle der gives gas fra første meter.
Men dagen skulle desværre vise sig og blive en træls en af slagsen, første heat gik fin og vi lå godt til i klassen.

Men på sidste omgang i andet heat punktere vi og taber meget tid, det bliver ikke bedre i tredje heat hvor en remskive på motoren gå i stykker og vi må desværre trække os ud af løbet.

En uge sener er vi på hesten igen, denne gang gælder det DM i regional rally i Nordborg på Als. Teamet var opsat på og tage metal med hjem, så vi var kørt der ned dagen før så vi kunne få lidt ekstra søvn fra lørdag til søndag.

Der skulle køres 9 prøver og Motorsport Sønderjylland havde fundet nogle super godt prøver, der var alt på dem. lange lige veje – smalle gede stier på grus - hop og chikaner - rundbaner og gennemgående prøver, simpelthen alt hvad der skal være i et rigtigt rally.

Vi lægger ud så hurtig vi kan, og køre tre gode tider indtil den første pause hvor vi ligger på en delt tredjeplads i klassen med Claus Lisberg, som vi også kæmpede en hård kamp med sidste år i klubrally sæsonen. Efter pausen fortsatte vi med og angribe for at komme længere op. Første prøve efter pausen gik også rigtig fint, og da vi skulle køre den anden som vi havde kørt en gang, og var sikker på vi kunne hente en del tid i en lille by midt på prøven, skulle den bare ha fuld gas. Men ak denne gang gik det lidt for stærkt i byen, det ender med og gå helt galt for teamet, de ryger sidelæns ind i fire halmballer, og ødelægger hele venstre side af bilen, og bilen kunne desværre ikke køre der fra.

Så igen et alt for tidligt exit for Kloster Motorsport der nu har et støre bule arbejde foran sig.

Så vi må desværre melde fra til næste weekends nat rally i Ikast Desværre.

Men vi regner med og være klar igen d. 21/9 hvor tredje afdeling af mini rally køres i Køge, og der vil vi forsvare vores anden plads i klassen.

Der er nye billeder og videoer på hjemmesiden.

Vi vil gerne Takke vores sponsere for deres støtte.

Kloster Motorsport


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 08/08/08 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: