Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Christoffer Nygaards makker skadet

Danish Endurance
Championship 

22/08/08 

DEC - Danish Endurance Championship– Walther Lechner springer til som substitut
Det er i hjemmet, at de fleste ulykker sker, siger et mundheld. Og det passer, i hvert fald for Christoffer Nygaards makker i Porsche Super Sports Cup Maximilian Werndll. Han fik onsdag skadet sin arm så alvorligt, at han ikke bliver i stand til at køre med i Danish Endurance Championship på Padborg Park lørdag den 23. august.
 

”Han var utroligt ked af det, for han ville lige så gerne som jeg bevise, at vi kan være med helt fremme,” fortæller Christoffer Nygaard. Men skaden i armen er så slem, at han ikke kan bruge armen optimalt.

Dermed kan ikke kontrollere Porschens 450 Hk, og desuden risikerer han at forværre skaden.

Sygemeldingen betød akut travlhed for Christoffer Nygaard og Fischer Teamet, som hurtigt skulle skaffe en kvalificeret substitut. Det lykkedes i form af Walther Lechner.

Han er en erfaren racerkører, som kører blandt andet Mini Cup og tidligere har begået sig i GT1. Desuden har Walther Lechner tidligere hjulpet Christoffer Nygaard som vejleder og coach i forbindelse med træningen til at køre i Porschen.

”Jeg er virkelig glad for, at Walther Lechner har sagt ja. Han er en erfaren og rutineret kører,” siger Christoffer Nygaard.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Maximilian Werndl
  • Walter Lechner Jr.
  • Fischer Racing
  • Padborg Park
  • 23/08/08 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •