Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

Folkerace Cup på Nisseringen

Folkerace 
22/08/08 

- søndag den 24. august
Så går det igen løs på Hele Sjællands Motorbane, Nisseringen, denne gang er det 6. afdeling af Folkerace Cuppen der bliver afviklet, og det kommer ikke til at gå stille for sig, når det store felt på ikke mindre end 105 biler, skal kæmpe om point til den samlede stilling.
 

Slaget skal udkæmpes i 2 klasser, klasse 1 hvor bud prisen er kr. 5000,-, og så klasse 2 hvor bud prisen er kr. 8000,-.
Det forholder sig sådan at efter finalerne er der tilbudstid, og i denne tilbudstid forpligter kørerne sig til at sælge sin bil, såfremt der er lagt bud ind på den, dette er udelukkende gjort for at holde Folkerace nede på et økonomisk fornuftigt plan.
Men derfor skal man ikke tro at Folkerace er en kedelig sport! Det er ikke unormalt at bilerne yder fra 150 HK og opefter, så flot race skal der nok komme på Nisseringen.


(Foto: Nisseringen)

Der er en utrolig tæt kamp i begge klasser, i klasse 1 fører Kasper Z. Kristensen i Peugeot 205 med 268 point, tæt forfulgt af Thomas Pedersen i VW Golf kun 1 point bagefter, og på tredjepladsen har vi John Larsen i Honda Civic med 259 point. Bedste placerede Næstved kører er Brian H. Sørensen i Peugeot 309 med 191.5 point.

Kampen er lige så tæt i klasse 2, her fører Næstveds Lars Lindgaard i Toyota Celica med 269 point, foran Jørgen L. Jensen i VW 1303 med 259 point, derefter kommer Michael B. Nielsen i Peugeot 205 med 248 point.
De lokale kørere Henrik Pedersen og Peter Thaisen, begge i Opel Ascona lægger inden weekendens løb på en 8. og 10. plads.


(Foto: Nisseringen)

I konkurrencen for klubhold indtager Næstved Motor Klub en flot 3. plads med 762 point. Ikast fører med 799 point, tæt forfulgt af Hobro med 793 point.

Indgangenpå Nisseringen åbner kl. 9, og første heatrunde starter kl. 10.
Finalerne forventes at blive kørt fra kl 15.50.

Nisseringen er skiltet på Næstved-Rønnede vejen ved Toksværd. Rutebeskrivelse kan evt. findes på Nisseringen.dk.

Nisseringen


Læs mere om:
  • Nisseringen
  •