Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Dansk top resultat i tysk motorsport

Go Kart 
22/08/08 

Den kun 15 årige Michelle Gatting, kom helt til tops i Deutsche Junior Kart Meisterschaft/DKM da finalen blev afviklet den 16. og 17. august, på den 1257 meter lange Hahn/Hunsrüch bane ved Frankfurt.
 

I øvrigt en mesterskabsserie med stærke danske traditioner da Michael K Christensen løb med titlen i 2006 & 2007. Michelle Gatting kom hjem med en flot andenplads og er således den første pige i hele verden, der opnår topresultater i serien.

Viljen til at vinde
En nåleventil i karburatoren hang under tidtagningen, som kun blev til 28 plads af 35 mulige, i øvrigt helt usædvanligt for verdens hurtigste teenager pige. En enkelt afkørsel blev det også til, men Michelle kom hjem som 20’er.
Så en start som 19 og hjem som 5’er, med ikke mindre end 14 overhalinger. I prefinalen igen start som 19 & hjem som 11.
I finalen start som 11 og hjem som 5’er, det er et utroligt fighter drive.

Michelle har fart på…
Landet sent mandag eftermiddag på bopælen i København, stod den tirsdag formiddag på matematikprøve i skolen, så ud på KGB, til interview med AutoBild, hvor rapporter Malene skulle have instruktion i en ROK kart.


Michelle & Malene/AutoBild.
(Foto: LOKE Racing)

Michelle hoppede op i ROK karten og kørte 28.01 på KGB, så ROK drengene skal nok til at tage sig sammen. Fire granvoksne friske fyre fra virksomheden ELTEL, fik en oplevelse af de helt udsædvanlige, da de fik lov til at hilse på den lynhurtige prinsesse. Det blev den helt store Kleenex-begivenhed, hvor der blev uddelt asfalt-klø af en spinkel 15 årig tøs på 40 kilo med bøjle.
ELTEL fik en lektion for livet.


Michelle gir den gas i ROK.
(Foto: LOKE Racing)

Hvis du vil vide hvordan det gik med Malene & Michelle, må du ned og hente AutoBild.

KL 15:00 tog Michelle toget til Odense, hvor der var samling i DASU’s elite trup. Torsdag aften på flyveren til Frankrig for test i fabriksteamet P.D.B Racing.

Store opgaver ligger og venter lige om hjørnet. Den 30. og 31. august kan du følge Michelle live på dk4, hvor hun skal forsvarer sin føring i KF3 klassen til finalen i Dansk Super Kart i Grindsted. Hun har således mulighed for at blive den første pige den vinder denne nationale elite serie.
Derefter skal Michelle deltage i Europamesterskabet og endelig afslutte finalen i VM løbet, WSK i Spanien.

dk4 -Dansk Super Kart – GGK 30/31. August kl 15:30 – Kommentator Peter Måløe.

Lars Søby


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  •