Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Niki Bjerg og Arly Larsen til BRC i Irland

Rally 
21/08/08 

Ulster International Rally 2008
Efter at have kæmpet sig til en rigtig flot 2. plads i Suzuki Swift Cuppen i det Britiske Rally Championship (BRC) på Isle of Man den 17.-19. juli, er Niki og Arly igen draget til England, eller nærmere bestemt til Nord Irland, for at køre 4. afdeling af BRC mesterskabet, som bliver skudt i gang i weekenden den 22. - 23. august, i byen Armagh.
 

Løbet er et rent asfalt løb og Niki og Arly ved fra de andre løb, at det er nogle hurtige unge drenge de er oppe imod. Det er især Ross Forde, som er på hjemmebane, og Mark Gamble, der er meget hurtige og er de stærkeste konkurrenter. Men også de andre i Suzuki Swift Cuppen skal man ikke på forhånd afskrive for et godt resultat. De vil jo gerne alle hver især komme først over målstregen, så Niki og Arly vil være skarpe fra første meter og der skal lægges rigtigt hårdt ud for ikke at blive hægtet af.


(Foto: Jacob Ebrey)

De starter ud fredag eftermiddag ved 15.00 tiden med første etape hvor de skal køre 6 prøver og skulle være færdige samme aften ved ca. 22.30 tiden. Lørdag morgen lægges der så igen ud kl. 07.00 og efter 10 prøver kommer de i mål ved 18.00 tiden og en vinder kan kåres.


(Foto: Jacob Ebrey)

Inden afrejsen til Irland tirsdag morgen fortalte Niki:
"Vi lægger lige så hårdt ud, allerede fra første meter, som vi overhovedet kan og så skal der bare holdes stram snor på hver eneste prøve lige indtil mål. Men det bliver hårdt for vi skal godt og vel helt op på grænserne, for at være i samme tempo som de hurtigste, og samtidig vil vi også prøve at køre lidt taktisk og ingen fejl lave. Vi vil gøre vores allerbedste for at vinde klassen derovre."

Bjerg Motorsport
CL


Læs mere om:
 • Niki Bjerg Larsen
 • Irland
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS