Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Anders Lilja var stand in for René Prang

Super
Challenge 

21/08/08 

MC-Basen Super ChallengeVed Bosch GP Danmark stævnet på jyllandsringen den 17. august havde den skadede René Prang allieret sig med svenske Anders Lilja, som tog turen fra Sverige for at stille op for Prang i Ducati-teamet ”Italian Bike Store” i roadracingserien ”MC-Basen Super Challenge”.
 

Anders Lilja havde større forventninger til sin deltagelse end han fik indfriet. Den erfarne roadracer med flere mesterskaber i rygsækken, havde satset på at han kunne bruge de to tidtagninger om lørdagen til at vænne sig til Jyllandsringen, som han senest har kørt på i 2004. Første tidtagning blev brugt til at vænne til banen og i anden tidtagning måtte han desværre udgå med tekniske problemer på Ducatien.


Anders Lilja på René Prangs Ducati 1098R.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Da kørerne kom på banen søndag viste det sig at banen endnu var meget glat efter vædskespild i en bilklasse dagen før. Et meget skuffet og frustreret roadracingfelt på 28 kørere måtte køre i pit, og mistede derfor det første løb. Ikke mindst Anders Lilja var skuffet og vred over at løbsarrangørerne ikke havde sørget for at få banen ordnet fra dagen før.

Da andet heat skulle køres søndag eftermiddag, vidste Anders Lilja at det ville blive meget svært, fordi han ikke havde fået kørt ret meget indtil da. Anders Lilja kom i mål som nr. tolv, hvilket han selv mente, kunne have været meget bedre, hvis han havde fået kørt noget mere under tidtagningen og fået det første heat med.

René Prang og teamcheferne Ketty og Tom Haasum var glade for at Anders Lilja havde taget imod opfordringen til at stille til start, og være med til at præsentere teamet for nogle af sponsorerne.
Grundet René Prang´s langvarige skade stiller Team Italian Bike Store ikke op i resten af sæsonens løb i ”MC-basen Super Challenge”. På spørgsmålet om fremtiden siger René Prang: Jeg skal først og fremmest over skaden, før der tages stilling til hvad der skal ske.

Erling Prang


Læs mere om:
  • Anders Lilja
  • René Prang
  • Team Italian Bike Store
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Super Challenge - DM
  •