Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Jens Møller scorede en tredjeplads

DTC Cup 
20/08/08 

- i sit bedste løb for Hartmann Racing
Jens Møller beviste både sin og Hartmann Honda Racings styrke ved weekendens DTC-løb på Jyllandsringen. Køreren fra Herning sørgede for, at en af teamets Honda Accorder for femte gang i år sluttede i top 3 i et DTC-løb, da han med udgangspunkt i en god tidtagning kørte sig frem til tredjepladsen i første kvalifikationsheat og var med i topopgøret i finalen.
 

”Jeg har altid sagt, at hvis jeg kunne få lov til at starte oppe i den forreste del af feltet, skulle jeg nok vise, hvad jeg kunne, og det gjorde jeg så i går,” siger Jens Møller. ”Langt om længe fik jeg den kvalifikation, jeg syntes, at jeg havde fortjent i lang tid. De marginaler, som jeg har manglet, kom til mig, og det kom der en femteplads ud af i tidtagningen. I løbet kørte jeg mig så frem til en tredjeplads ved at passere Henrik Lundgaard.”


Der var grund til jubel for Jens Møller.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Med den omvendte startopstilling skulle Jens Møller starte andet løb fra sjettepladsen, og her valgte han ikke at satse unødvendigt for at få bilen hel hjem.

”Jeg kunne mærke på omgangen ud til finalen, at bilen var, hvor den skulle være,” siger Jens Møller om løbet, hvor han skulle starte som nummer fem. ”Jeg fik en kanonstart og kom op på fjerdepladsen. Jeg pressede Michel Nykjær, men så sker der et kiks for Michel, og for at undgå at køre op i ham, køre jeg højre om ham. Vores dæk må have ramt hinanden, for jeg kører op ad siden på hans bil, der bliver skåret op. Hvis jeg skulle komme ud af det, uden at der var sket noget med min bil, skulle jeg være heldig. Jeg punkterede, så det gjaldt bare om at gennemføre og få nogle points.”


James Thompson fortæller om sine forventninger.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Denne gang var det Jens Møller, som hentede de fleste points til Hartmann Honda Racing. James Thompson blev nemlig sendt af banen allerede i første løb, da han blev påkørt af Jason Watt, som netop havde taget en strafbane.

”Man kan godt have lyst til at pege fingre, men sund fornuft siger mig, at det er ligegyldigt, hvem der var involveret, for der vil altid være en risiko for sammenstød, sådan som tingene er udformet på banen,” siger briten.

”I en sådan situation er man på hælene resten af weekenden og dit fokus skifter. Da vi var på syvendepladsen i første løb, havde vi gode muligheder for at drage fordel af den omvendte grid til andet løb, så vi kunne være med fremme i finalen. Okay, vi fuldførte ikke det første løb, så vi måtte prøve hårdt i det andet, så vi kunne få et fornuftigt resultat ud af finalen. Vi gjorde kort og godt det bedste, vi kunne, når man tænker på, at vi startede bagest i andet løb.”

James Thompson endte med at køre sig frem til en 12. plads i andet løb og en syvendeplads i finalen, så han indtager ottendepladsen i mesterskabet, hvor Jens Møller indtager 12. pladsen. Privatkøreren er nu på fjerdepladsen i DTC Cuppen, da han var bedste mand i første løb.

”Jeg synes, at jeg fik bevist, at jeg var bedste forhjulstrækker i løb et,” siger Jens Møller. ”Selvtilliden har fået et nøk op ad, når man sætter sin teamkammerat på plads, og nu er det ikke hr. hvem som helst, jeg har som teamkammerat.”

Hartmann Racing


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •