Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JM Racing er klar til Grand Prix Danmark

DTC Cup 
15/08/08 

Efter en god lang sommerperiode er JM Racing klar til at komme i gang med motorsporten igen. På Jyllandsringen køres det årlige Grand Prix Danmark, og her stiller JM Racing op med Kasper Jensen (Aalborg) i Danish Touringcar Championship og Jens Ole Mathiesen (Grindsted) i Bel-Ray SSC Challenge.
 

”Det sidste løb på Ring Djursland, hvor jeg måtte udgå på grund af en anden kørers oversatsning, var naturligvis en skuffende afslutning på forårssæsonen, men nu har vi rystet det af os, og så gælder det bare om at komme videre,” siger Jens Ole Mathiesen.

”BMW’en er klar igen til, at vi kan give den gas. Men det tegner til at blive en hård kamp. Både generelt i det store SSC-felt, men også i min klasse, hvor jeg lige for tiden ligger på en femteplads, men stadig har gode muligheder for at slutte på andenpladsen.”

JM Racing var i onsdags på FDM Jyllandsringen for at teste med begge sine DTC-biler. Her blev det til adskillige omgange for Kasper Jensen, der ligger på tredjepladsen i privatcuppen.


(Foto: JM Racing)

”Det sværeste var egentlig de to første omgange, hvor man lige skulle have tingene ind i kroppen igen, men det gik egentlig lynhurtigt,” siger Kasper Jensen. ”Vi fik gennemført størstedelen af det testprogram, vi havde planlagt, hvor vi fik prøvet en række ting, og det virker til at gå den rigtige vej, selv om vores test også var plaget af en bane, der nogle gange var våd.”

Kasper Jensen skal første gang på banen igen lørdag middag, hvor der køres fri træning inden den officielle tidtagning senere på eftermiddagen.

”Det bliver dejligt at komme i gang igen,” siger nordjyden. ”Jeg glæder mig til at køre på Jyllandsringen, for det er en bane, jeg godt kan lide, og den ligger også rigtig godt til BMW’en.”

JM Racing har som hidtil i år også tilmeldt Joachim Stephansen (Sønder Omme) til Grand Prix Danmark, men sent torsdag aften modtog teamet en skriftlig opsigelse fra køreren og dennes management, hvorfor BMW’en vil stå stille ved weekendens løb.

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •