Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Bilerne er kørt i stilling

Danish
Touringcar
Challenge 

15/08/08 

Der stilles op og gøres klar på Jyllands Ringen
Pitområdet har i de sidste dage myldret med mennesker og den sædvanlige by af teamtelte er nu så småt ved at være færdiggjort. Chevrolet Motorsport var blandt de første, som fik gjort de to store trailere med teamteltet imellem parat.
 

Det var fordi Chevrolet Motorsport var blandt de teams, som benyttede torsdagen som en testdag på Jyllands Ringen. Med testen placeret så tæt på løbsweek-enden var det en naturlig ting at møde op med hele teamet og gøre klar i god tid.


(Foto: Perfection Racing)

Det afspejler også, hvor stor betydning det første løb efter sommerpause har. "Det er en uhyre vigtig week-end for os. Kan vi få et godt resultat her på Jyllands Ringen står vi stærkt i mesterskabet. Vi tror på at vi kan gøre det godt på Sturup Raceway og vi ved at Padborg Park passer godt til os. Så en flok gode point på søndag skulle gerne få bolden til at rulle hen over de næste par løb," vurderer teamchef Kent Bo Steffensen.

Oven i købet har teamet udsædvanligt mange gæster i denne week-end og de vil naturligvis alle helst se én - eller for den sags skyld to - af de blå Chevroleter i spidsen af feltet.

Perfection Racing

Læs mere om:
 • Henrik Lundgaard
 • Michael Outzen
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her