Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

En hård start

Danish
Touringcar
Challenge 

16/08/08 

Det bliver ikke nogen let week-end for de lyseblå Chevroleter
Så meget ligger helt fast efter dagens træning og tidtagning er overstået. Henholdvis en 6. og en 11. plads på startgridden blev resultaterne for Henrik Lundgaard og Michael Outzen og fra de startplaceringer bliver det hårdt arbejde at få slæbt en fornuftig pointhøst hjem.
 

Allerede under træningen gik det skævt for Michael Outzen, som ikke engang nåede at køre en hel omgang, før han måtte søge ind i pitten med et problem. Det var så det sidste, man så til ham i den træning! "Vi håber på, at det er en defekt sensor, for den er gal med olietrykket. Forhåbentlig er det kun sensoren!" understregede Michael Outzen med tryk på "forhåbentlig". Det viste sig heldigvis at være tilfældet, så Michaels Chevrolet var klar igen til tidtagningen, hvor han så kunne køre sine første omgange på Jyllands Ringen i denne week-end.

I dag er sommeren vendt tilbage til Danmark. Høj sol og varme skal man jo ikke klage over, men hos Chevrolet Motorsport blev der nu skulet lidt op imod den blå himmel. Jyllands Ringen er ikke Chevroleternes livret, men en varm Jyllands Ring er det da slet ikke! Det omskiftelige vejr, som august hidtil har budt på, var slet ikke så ringe - set med lyseblå briller - men det var langt væk under tidtagningen og hverken Henrik Lundgaard eller Michael Outzen kunne få deres biler presset ned på de tider, der skulle til for at være helt fremme i feltet.


(Foto: Perfection Racing)

Det var dog små marginaler, som blev afgørende. Henrik Lundgaard kvalificerede sig som nummer 6 - men havde han klippet blot 3/100 sekund af sin hurtigste omgang, var han blevet nummer 4. En lille marginal med stor betydning, men de få hundrededele var bare ikke til at finde. Michael Outzen led naturligvis under, at han havde måttet opgive træningen og han endte på en 11. plads.

Perfection Racing

Læs mere om:
 • Henrik Lundgaard
 • Michael Outzen
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her