Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Gode point i posen

Danish
Touringcar
Challenge 

20/08/08 

Heatsejr og andenplads sender Outzen op på andenpladsen i mesterskabet
Chevrolet Motorsport fik hurtigt rettet op på den lidt skuffende tidtagning i går. Startplaceringerne som nummer 6 og 11 til henholdsvis Henrik Lundgaard og Michael Outzen gav ikke ligefrem anledning til alt for meget optimisme, men kørerne ville det anderledes.
 

"Det ideelle ville være, hvis Henrik kunne score nogle gode points, mens Michael kører sig op på 8. pladsen," mente teammanager Kent Bo Steffensen inden starten på dagens løb. Og det var så lige, hvad de to kørere gik ud og gjorde.


(Foto: Perfection Racing)

Situationen så derfor helt anderledes ud til andet heat, hvor Michael Outzen startede forrest, mens Henrik Lundgaard ikke var langt bagefter på 5. pladsen. Outzen fortsatte efter planen og kørte en overbevisende heatsejr hjem uden på noget tidspunkt at være presset. Henrik Lundgaard var derimod i tæt kamp igennem hele heatet. Han så dog længe ud til at blive belønnet med en 4. plads, men så måtte han med kun 3 omgange igen søge i pit.

Alle kræfter blev nu sat ind på at få gjort Lundgaards bil klar igen. En hård opgave, for der var kun en lille halv time til at arbejde på bilen inden finaleheatet. En hurtig inspektion afslørede, at forbroen på bilen var brækket. En temmelig alvorlig skade, men det lykkedes de dygtige mekanikere at finde en løsning og få bilen gjort klar, så Henrik Lundgaard kom til start i finaleheatet.

I finalen fortsatte Michael Outzen sin fremgang. Han startede fra en 4. plads, men han pressede hele tiden på for at komme længere frem og på allersidste omgang lykkedes det ham at erobre andenpladsen. Henrik Lundgaard fik også reddet lidt af sin dag. Efter en forsigtig start på finalen fandt han sig hurtigt til rette med bilen igen og han avancerede støt op igennem feltet til en 8. plads.

"Vores målsætning blev stort set opfyldt. Vi vidste, vi ville få det svært på Jyllands Ringen, så vi skulle bare have en fornuftig portion points med hjem. Godt nok blev Henrik sat lidt for meget tilbage, men så gik Michael til gengæld ind og leverede en heatsejr. Han er nu på andenpladsen i mesterskabet, mens Henrik er nummer 3, så vi er stadig godt med," vurderede Kent Bo Steffensen efter dagens løb.

Hertil kan så tilføjes, at Chevrolet Motorsport fører DTC teammesterskabet fuldstændig suverænt med næsten 100 point mere end Team Den Blå Avis på andenpladsen.

Perfection Racing

Læs mere om:
 • Henrik Lundgaard
 • Michael Outzen
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her