Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - UK

Marco Sørensen til tops på Silverstone

Formel Ford - UK 
20/08/08 

Den 17-årige racerkøre Marco Sørensen vandt i weekenden på Formel 1 banen Silverstone i England. Løbet var en afdeling af det Britiske Formel Ford mesterskab.
 

Marco have vist gode takter hele weekenden med bandt andetved at være hurtigst af alle i de indledende træninger om fredagen.

En påkørsel fra en konkurrent i tidtagningen som beskadige bilens ophæng betød at Marco måtte starte et stykke ned i feltet.
Men med sublim køreteknink kørte han sig hurtigt op gennem feltet for til sidst at vinde løbet med stor margen ned til nummer to.


(Foto: Marco Racing)

Undervejs nåede han også at sætte ny banerekord på den legendariske bane.


(Foto: Marco Racing)

Marco udtaler at denne sejr er en af de vigtigste i hans karriere, og at det selvfølge ikke skader at det tillige forgik på Silverstone. Vi har arbejdet hårdt med bilen hele sæsonen, og på Brands hatch, kunne jeg mærke at det nu begyndte at gå i den rigtige retning.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Marco Racing
  • Silverstone
  • 17/08/08 - Silverstone - Formel Ford - UK - Engelsk
  •      ASETEK SIMSPORTS