Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Team GoGo Vitesse's Grand Prix

207 Spider Cup
DK 

19/08/08 

207 Spider CupDe 2 Spidere fra Team GoGo Vitesse, Roskilde gjorde begge gode profiler ved dette år Grand Prix på Jyllandsringen i denne weekend.
 

Efter en god lang sommerferie, var det en godt at få de 2 Castrol farvede Spiders fra Team GoGo Vitesse, Roskilde, på banen igen. Både Allan Olsen og Johnny Vejlebo har begge inden dette års Grand Prix på Jyllandsringen fået et godt træningspas på Jyllandsringen i bagagen og var begge tændte og sat op til dette Grand Prix.

Første heat
Allan Olsen fik en fin start på første heat, under tidtagningen havde Allan Olsen i nr. 33 kæmpet sig til en startplacering som nr. 12 og lå dermed lige midt i feltet. Dog lykkedes det ikke i første heat for Allan Olsen at avancere yderligere, trods en ihærdig kamp, så slutter Allan Olsen i nr. 33 som nr 14 af Spiderne i første heat.


(Foto: Team GoGo Vitesse)

Dog var starten på første heat ikke helt uden dramatik for Johnny Vejlebo i nr. 5, da en Aquila i rækken, 3 pladser fremme satte ud og endnu en Aquila som holdt bag denne ikke umiddelbart kunne komme fri af den første Aquila, Nicolai Stampe, som holdt i startposition foran Johnny Vejlebo får undviget og i et splitsekund når Johnny Vejlebo ligeså at undvige og komme af sted.

Absolut ikke nogen ønskestart når man sidder intenst og venter på at lamperne skal slukkes og det kribler for at komme af sted og køre et godt løb samt gøre et godt resultat. Johnny Vejlebo´s startposition var som nr. 21, dog skal det hertil siges, at det var ikke mindre end 7 Aquila’er, (som jo deler banen med Spiderne) foran Johnny Vejlebo i starten, så hvis det havde været et rent Spider felt, havde det været med en startposition som nr. 14. Det lykkedes for Johnny Vejlebo at få avanceret til en 10. plads i første heat, og dette at bemærke i Spiderfeltet.


(Foto: Team GoGo Vitesse)

Andet heat
Andet heat kommer i gang under meget stor dramatik, da ikke mindre en 5 Spiders er impliceret i et stort sammenstød i andet sving, lige i starten af publikumssiden. 4 Spidere måtte udgå med svære skader, 2 Spidere mistede hele deres front totalt. Heldigvis undgik både Allan Olsen og Johnny Vejlebo dette store sammenstød og kunne fortsætte andet heat helt uden skader.


(Foto: Team GoGo Vitesse)

Da der atter flages grønt og løbet atter gives frit, bliver der kæmpet en intens kamp, og mod slutningen af løbet ligger de 2 Team GoGo Vitesse Spiders i så tæt en kamp med hinanden og slutter andet heat af næsten side om side… Allan Olsen når lige akkurat at overhale Johnny Vejlebo, og de 2 Team GoGo Vitesse Spidere slutter andet heat ved dette års Grand Prixet på Jyllandsringen på en henholdsvis 5 plads til Allan Olsen i nr. 33 og på en 6 plads til Johnny Vejlebo i nr. 5.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • Team Go Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •