Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Game Zone

Dansk playstation-spiller i rigtigt race på Silverstone

Game Zone 
20/08/08 

Danmarks hurtigste virtuelle racerkører skal nu en tur på asfalten og opleve en rigtig racerbane. Som vinder af den danske online-konkurrence i Playstation-spillet Gran Turismo 5 skal han nu køre race på Silverstone Race Academy sammen med vindere fra 11 europæiske lande.
De to vindere på Silverstone skal køre for Nissan-holdet i Dubai 24 timers-løbet i 2009.
 

Det ultimative, ultrarealistiske virtuelle racerløb bliver til en oplevelse i den virkelige verden, når GT Academy i denne uge indtager den verdensberømte racerbane Silverstone. De hurtigste kørere fra 11 europæiske lande, hvis evner og udholdenhed fik dem igennem lokale online-konkurrencer i Grand Turismo 5 Prologue på PLAYSTATION®3, skal nu teste, om deres evner rækker længere end til at køre i den virtuelle verden. Vinderne – heriblandt en dansk deltager – skal bag rattet i en Nissan 350Z og GT-R og konkurrere om chancen for at blive én ud af to kørere på Nissans team i 24 timers-løbet i Dubai i 2009.

Benhård træning frem til løbet

Der venter deltagerne en hård og udfordrende uge, når de i førersædet af en GT-R på Silverstone-banen skal vise, om de har talent nok til at blive professionelle racerkørere. Træningsforløbet på Silverstone inkluderer et strengt program med fitness-tests, medietræning og selvfølgelig masser af testkørsler. For at kunne opfylde drømmene om en racer-karriere, skal kørerne leve op til alle de sædvanlige forventninger til en moderne racerkører: fysisk form, hurtig indlæringsevne, medietække og ikke mindst talent bag rattet.

Vindere af Silverstone til Dubai

Efter gennemførelsen af løbene på Silverstone vil to kørere blive udvalgt af et panel bestående af trænere fra Nissans racerkører-hold. De vil herefter blive kastet ud i fire måneders benhård køretræning på Nissan Race Academy for at opnå deres officielle racerkører-licens og opleve tilværelsen som en professionel racerkører, når de skal deltage på Nissans hold i Dubai-løbet.

“GT Academy giver wannabe racerkørere deres livs chance for at realisere drømmen, og vi er på udkig efter det bedste af det bedste. Vores finalister har allerede bevist, at de har, hvad der skal til online. Nu skal de imponere mig og mine meddommere med deres evner i det virkelige liv,” siger Bob Neville fra Nissan racerkører-holdet.

Nissan Nordic Danmark

Læs mere om:
  • Silverstone
  •