Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

To middelplaceringer til Sally Jr.

Clio Cup - DK 
19/08/08 

Clio CupMartin Sally Pedersen fra AD Racing teamet kom gennem weekendens Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen med et par placeringer midt i Clio Cup feltet samt 13 point mere til mesterskabet.
 

Weekendens første kørsel, den fri træning lørdag formiddag gav et fingerpej om placeringer midt i feltet, Martin sluttede her som nummer 10 ud af de 18 kørere der var på banen.
Den 10. plads forbedrede Martin i kvalifikationen til en 9. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdagens løb udviklede sig godt for Martin, der hurtigt vandt et par placeringer, desværre kom han herefter i en lidt for tæt nærkamp med en konkurrent, hvilket af dommerne blev takseret til to ture gennem strafbanen, noget der koster mange placeringer i en mærke klasse så tæt som Clio Cuppen er.
Herefter var det bare fremad igen, og efter de 10 omgange rundt på Jyllands-Ringen kunne han køre over målstregen på 9. pladsen - samme placering som han startede på, det indbragte ham 7 point.

"Jeg syntes sådan set at min tidtagning var ok, derimod er jeg temmelig ked af at jeg kom til at køre Dennis Bannergaard af banen i det første løb, han får hermed en uforbeholden undskyldning - det er ikke det smarteste jeg har foretaget mig på en racerbane! Derefter var det jo bare at tage mine to ture gennem strafbanen, og kæmpe videre - set på den baggrund er jeg godt tilfreds med at kunne slutte på 9. pladsen" - udtaler Martin Sally Pedersen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens løb startede Martin fra 8. pladsen, men allerede i det første sving var der lidt 'tumult' mellen nogle af konkurrenterne, hvilket desværre også kom til at påvirke løbet for ham.
Martin var så uheldig at blive ramt på det ene forhjul, og fik slået styretøjet skævt, samt mistede en del placeringer.
Resten af løbet brugte Martin på at komme frem i feltet igen, men på trods af anstrengelserne måtte han tage til takke med en placering som nummer 10, dog 6 point rigere.

"Det var rigtig ærgerligt med det uheld på første omgang - jeg havde fået en kanon god start og var helt oppe på 6. pladsen da jeg blev ramt, og styretøjet blev slået skævt" - var Martin's kommentar til starten på anden løb - "det skæve styretøj betød at bilen faktisk kun kunne dreje til højre, og der er ikke mange højresving på Jyllands-Ringen, så at komme i mål som nummer 10 er faktisk fuldt tilfredsstillende, det gav da lidt point."


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter Grand Prix weekenden ligger Martin på 9. pladsen i mesterskabet, stadig som den bedst placerede af de 5 deltagende Clio Cup kørere fra AD Racing.
Martin, der jo også er med til at vedligeholde alle teamet biler, kunne iøvrigt glæde sig over at alle 5 AD Racing Clio'er sluttede i pointene denne weekend, det er første gang det er sket!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •