Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asia Touring Car Series

Dansker bliver Asiatisk Touring Car Mester 2008

ATCS 
18/08/08 

Asian Touring Car SeriesSøndagens løb i ATCS forløb uden problemer, og danske Jack Lemvard leverede den præstation som skulle til, på hans hjemmebane, foran alle hans thailanske fans, og hele den thailanske mediaverden, som var mødt op til denne weekend.
 

Jack startede igen fra pole position, og satte med et par lynhurtige omgange, alt på plads, så der ikke var nogen som helst tvivel, om hvem som var mesteren på denne bane.

Jack vandt løbet sikkert, og fik dermed yderligere 15 point, hvilket totalt nu bringer ham op på 7 sejre, i 9 løb, samt 2 anden pladser, og en total score på 129 point.

Med kun 3 løb tilbage i serien, og med 63 point ned til nummer 2, har Jack Lemvard hermed sikret sig titlen, som Asiatisk Touring Car Mester 2008, for Engstler Motorsport.

Rygterne på banen sidst på aftenen, lød på at Jack nu rejser til Obersleben, for at kører med i WTCC serien sidst i denne måned istedet for Franz Engstler, hvilket betyder at han nu kommer til at kører i en BMW E90’er istedet for sin nuvaerene BMW E46, men intet af dette er endnu bekræftet.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Engstler Motorsport
  • Bira
  •