Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Historisk 1971 mesterskab

Gammel skade har taget overhånd

Historisk
1971 mesterskab 

17/08/08 

Det er ikke alle kørere der er lige heldige, en gammel skade pådraget under Copenhagen Historic Grand Prix weekenden, har desværre medført at en lovende Datsun har måtte kaste håndklædet i ringen.
 

Lars Feldskov med den historiske racer lå ellers til en rigtig god placering i dagens andet løb på Jyllands-Ringen. Hans podieplads som nummer 2 i gårsdagens første løb.

En skade som bilen allerede pådrog sig ved Copenhagen Historic Grand Prix har nu udviklet sig så Lars Feldskov ikke føler at han kan gennemføre andet heat sikerhedsmæssigt forsvarligt.


Desværre kan optimismen ikke alene udrette mirakler.
(Foto: Motorsporten.dk)

" Vi har efterspændt en del i styretøjet flere gange, men nu er der ikke mere gevind og så tør jeg ikke fortsætte. Hvis jeg ikke stoler på at det holder mener jeg ikke at jeg skal køre med i søndagens løb og derfor har jeg valgt at få skaden på styretøjet lavet ordentligt, inden bilen kører igen."


Lars må desværre pakke sammen
(Foto: Motorsporten.dk)

Både folk i pitten og publikum vil savne Lars Feldskov's flotte Datsun 240Z, men Lars har valgt at satse på sikkerhed fremfor at tage en chance og det skal han have respekt for.

Selch

Læs mere om:
  • Lars Feldskov
  • Jyllandsringen
  • 03/08/08 - Fælledparken - CHGP
  • Sejr og uheld for Jan Magnussen
  • Stærkt københavnsk gade race
  •      ASETEK SIMSPORTS