Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

3/10 fra Pole Position

Le Mans
Series 

16/08/08 

Det var resultatet efter dagens kvalifikation i 1000 km løbet på Nürburgring i den europæiske Le Mans serie.
 

Farnbacher Porsche 997 RSR med nummer 91 på siden satte fjerde hurtigste tid, blot tre tiendedele fra dagens hurtigste tid sat af teamkammeraterne i Farnbacher Racing med nummer 90.


(Foto: Natascha Theisen)

-Det er ærgerligt for vi har været med helt fremme i alle tidstagningerne, også med klassens hurtigste tider. Og så laver vi en dum fejl med for lavt dæktryk i kvalifikationen. Det betyder at dækkene bliver for hurtigt varme og Richard Westbrook kun havde første flyvende omgang at sætte en tid på, lyder det fra en ellers tilfreds Lars Erik Nielsen.

Den danske kører starter løbet i morgen, og kommer i direkte duel med sin vante Le Mans makker Pierre Ehret, der kører den anden Farnbacher bil. Derefter er det op til de unge løver i form af Allan Simonsen og Richard Westbrook at køre efter guldet. Begge kørere har sat tider der er under to minutter.

-Jeg glæder mig til at komme igang, vi har fundet et godt setup og der er meget fart i bilen, lyder den sidste kommentar fra Lars Erik.


Se også:
Tider fra kvalifikationen
Læs mere om:
  • Lars Erik Nielsen
  • Farnbacher Racing
  • 17/08/08 - Nürburgring - Le Mans Series
  •