Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Vi har mistet en god ven og sportsmand

Special Saloon 
16/08/08 

Alle sportsgrene indebærer en eller anden form for risiko, og i går blev vores sport så ramt af en ulykke med meget tragisk udgang.
 

I forbindelse med tidtagningen til Bel-Ray SSC Challenge mistede Jens Hansen af ukendte årsager kontrollen over sin bil og ramte autoværnet med stor kraft. Trods hurtig indsats fra læger og redningsfolk, stod hans liv desværre ikke til at redde.

Jens Hansen var en erfaren kører, som kendte risikoen ved sporten og derfor altid havde sit materiel og sikkerhedsudstyr helt på toppen.


(Foto: Gripping Media)

Gennem årene har Jens vist sig som en god og fair sportsmand, som i kraft af sin dygtighed og sympatiske væremåde var afholdt i store dele af motorsporten. Med sin kærlighed til sporten har han sat sig nogle spor der vil blive husket fremover. Vores tanker går til hans kone og børn, der har mistet deres mand og far i en alt for tidlig alder.

For at ære Jens' minde, vil alle kørere og mekanikere fra Special Saloon Car-klassen i forbindelse med første heat tage opstilling på startgridden med bilerne og holde et minuts stilhed. Derefter køres løbet i hans ånd.

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jens Hansen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her