Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

God begyndelse for Team Essex

Le Mans
Series 

15/08/08 

Team Essex fik en god begyndelse på weekendens fjerde afdeling af Le Mans Series.
 

På Nürburgring gennemførte det danske team to frie træninger à hver 60 minutter, og her var den blå Porsche RS Spyder med startnummer 31 begge gange hurtigste bil i LMP2-klassen.


(Foto: Natascha Theisen)

I den første træning var man 0,3 sekunder hurtigere end Quifel ASM Teamets Lola-AER, og i den anden træning havde det danske mandskab en omgangstid, der var 0,55 sekunder bedre end deres evige rivaler, Van Merksteijn Motorsport, der ligesom Team Essex også kører Porsche.

”Dagen i dag er gået rigtig god,” siger Casper Elgaard.

”Vi har fundet et rigtig godt set-up til bilen, og det er helt klart vores fornemmelse, at den test vi i juli gennemførte på Estoril i Portugal har båret frugt. Nu gælder det bare om at fortsætte stilen i morgen.”

Lørdag byder på endnu en fri træning over 60 minutter, inden der klokken 14.10 er tyve minutters tidtagning, som bestemmer startopstillingen til søndagens løb over 1000 kilometer.


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • John Elgaard Nielsen
  • Team Essex
  • 17/08/08 - Nürburgring - Le Mans Series
  •