Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Joachim Stephansen skifter til Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

14/08/08 

207 Spider CupJoachim Stephansen, Sdr. Omme har efter fælles overenskomst valgt at ophæve sin kontrakt med JM Racing med omgående virkning.
 

”Aftalen mellem JM Racing og jeg har været at jeg kunne stoppe hvis jeg af en eller anden årsag ikke fandt mig til rette, og den option har jeg valgt at udnytte” udtaler det unge fart talent og begrunder sit fravalg yderligere: ”For at kunne markere mig i toppen af DTC feltet skal jeg, ligesom alle andre, kunne engagere mig 110 %, og må jeg erkende at mine studier desværre ikke gør det muligt for mig at deltage i testdage og dagene op til løbs weekenderne i det omfang der kræves, så derfor ser jeg ingen grund til at spilde flere af teamets frivillige mandetimer, ressourcer og penge på at køre en sæson færdig uden håb om et realistisk godt resultat. Det er ikke fair overfor mig selv og teamet i særdeleshed.”


Joachim Stephansen testede allerede sidste år Spider Cup raceren, nu bliver det så alvor!
(Foto: Motorsporten.dk)

Som svar på spørgsmålet omkring hvordan fremtiden ser ud, siger Joachim:
”Jeg skal køre Peugeot Spider Cup for JA Motorsport resten af sæsonen med start allerede fra førstkommende weekend, da det, rent tidsmæssigt, passer meget bedre ind og jeg glæder mig meget til prøve kræfter med serien og ikke mindst bilen. 2009 er slet ikke planlagt endnu, men jeg er meget fokuseret på at vise JA Motorsport at vi har taget et godt fælles valg.”

Kristian Hammerum


Læs mere om:
  • Joachim Stephansen
  • JA Motorsport
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •