Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Friske efter ferien

Special Saloon 
15/08/08 

Efter en god, lang ferie, er kørerne i Bel-Ray SSC Challenge atter klar til at indtage Jyllands-Ringen til det årlige Grand Prix Danmark.
 

Deltagerlisten tæller 32 kørere, der spænder over både de vanlige deltagere, men der har også sneget sig nogle andre, interessante gæster ind på listen. Sidste års mester, Lars Schönemann, har meldt sin ankomst med den hvide Porsche 993 GT2, og mon ikke han nok skal lave ravage i klassen? Det vil med garanti være et mål for Michael Klostermann og mesterskabsførende Christer Gislerud at holde sig foran Schönemann.


Sidste års vinderbil kommer tilbage på et gæstevisit.
(Foto: Gripping Media)

Netop Gislerud vil man sikkert kunne se i færd med at vise en landsmand rundt i pitten i denne weekend. Svein Kr. Kristiansen fra Norge kommer til Jyllands-Ringen med en rørrammebil bygget over en Ford Anglia. Den har angiveligt mange hundrede hestekræfter, så man kan nok godt forvente underholdning for alle pengene, når Svein fyrer op under Ford'en.

Men selvom klassen bliver invaderet af udenlandske kørere, skal man ikke glemme de faste kørere, der som altid vil gøre sit til at underholde de mange tilskuere. Jacob Borum håber på at kunne sætte pole position og vinde begge løb, da han efter sigende så skal have en chance for at vinde mesterskabet - hvis altså at de andre ikke får points. Vi ønsker Jacob held og lykke med projektet...


Der er fuld fart på Jacob Borum i denne sæson.
(Foto: Gripping Media)

Jørgen Hansen har været en tur over grænsen til Tyskland. Ikke for at købe billige sodavand og cigaretter, men for at høste erfaring fra et løb på Oschersleben, hvor også Michael Holden, Rødding, deltog. Hvis man spørger Jørgen selv, gik det "ret godt" i det tyske; ihvertfald kom midtsjællænderen hjem med pokaler som bevis på to podieplaceringer. Som bonus har Jørgen fået styr på sin oliekøler, så der forhåbentlig ikke bliver lagt et spor af olie efter den brede BMW fremover.


Jørgen Hansen er i topform efter et besøg på Oschersleben.
(Foto: Gripping Media)

Der resterer kun tre afdelinger af SSC-mesterskabet 2008, men mesterskabet er stadig forholdsvis åbent. Kun Christer Gislerud kan afgøre mesterskabet i SS3 i den kommende weekend, så der er stadig spændende dueller at se i den sidste del af sæsonen.

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Christer Gislerud
 • Jakob Borum
 • Jørgen 'Gamle' Hansen
 • Hansen Racing
 • Honda ProRacing
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her