Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Peugeot Køge Sport klar efter sommerferien

207 Spider Cup
DK 

14/08/08 

207 Spider CupDen over 1½ måned lange sommerferie pause er ved at være ovre og dermed skal kørerne fra Peugeot Køge sport igen til at pakke hjelmen ned og drage til Jyllandsringen i den komne weekend.
 

Det har dog ikke bare været en helt afslappende ferie for teamet, som har arbejdet ihærdigt med de nye opdateringer på de 3 biler samt en ny indkøbt, der stiller til start i weekenden, med de 2 faste kører Ronny Wechselberger og Mike Mathiesen som i denne weekend for selskab af den nordiske mester 05 i Formel Renault 2.0 Jesper Wulff og Jørgen Breinholt som hat optrådt to gange tidligere for teamet i år, som i denne weekend vil være gæstekører i teamet.

Jesper er dog ikke helt uvendt med hverken bilen eller teamet da han den 18. maj delte Mikes spider til 4 timersløbet på Djursland.
”Jeg ser meget frem til weekendens løb, det er en utrolig stærk klasse men jeg tror jeg har farten til at blande mig i top 5” fortæller Jesper Wulff efter en træning på Padborg Park den 13. august.

Jesper Wulff var ikke den eneste fra Peugeot Køge Sport der var nede og teste, det var Mike Mathiesen også som for første gang fik prøvet bilens nye opdateringer og ikke mindst i regnvejr.
”Det er en super sjov racer i regn, den styrer utrolig godt men man skal passe lidt på speederen” fortæller den smilende Mike Mathiesen og fortsætter ”Teamet har gjort et stort stykke arbejde med opdateringerne af bilerne og arbejdet med opsætningen så vi håber at nå helt til tops i weekendens løb på Jyllandsringen”


(Foto: Kim Igel)

Efter den langvarige ferie er Peugeot Køge Sport for alvor klar til at indtage jagten på mesterskabet som for Ronny Wechselberger kun ligger 9 point væk.

Peugeot Køge Sport
Mark Mathiesen


Læs mere om:
  • Jesper Wulff Laursen
  • Mike Mathiesen
  • Ronny Wechselberger
  • Team Peugeot Køge Sport
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •