Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dansk team med fransk support

Formel Ford - DK 
15/08/08 

Racingteam Vestergaard supportes af Mygale-fabrikken til Grand Prix Danmark
Når Jyllands-Ringen i weekenden den 16. - 17. august slår portene op for årets store Grand Prix Danmark vil Racingteam Vestergaard for tredje gang være at finde i Formel Ford feltet med Nils Vestergaard bag rattet i den knaldrøde Mygale SJ 07.
 

Med sig har han sit faste team med far, Gert Vestergaard i spidsen, men denne gang vil teamet desuden være supportet af den franske Mygale-fabrik.
Direkte fra fabrikken i Magny Cours kommer Jean Baptiste Blin, som vil være til stede fra fredag aften og resten af weekenden.


Nils K Vestergaard flankeret af Bertrand Decoster, direktør Mygale og chefingeniør Alain James.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Primært er Mygale til stede for at yde Racingteam Vestergaard fuld support, men fabrikken er ligeledes overordentlig interesseret i det danske marked generelt og Jean Baptiste Blin vil derfor være til rådighed for interesserede og besvare spørgsmål og give oplysninger om den mest succesfulde Formel Ford racer p.t.


Nils K. Vestergaard i fuld action på Jyllandsringen.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Mygale fører aktuelt det engelske mesterskab i Formel Ford og har udover førstepladen besat alle pladser indtil nummer 6.
I Benelux mesterskabet er alle biler i top 3 også besat af den franske top-racer.


Nils K. Vestergaard diskuterer baghjuls-opsætningen med den rutinerede mekaniker: Eric Dikke Boom.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Racingteam Vestergaard har med Nils bag rattet ligeledes vist bilen værd, idet han indtil nu i det danske Formel Ford mesterskab 2008 har stået på podiet 3 gange ud af fire mulige, trods teamets meget begrænsede testmuligheder på de danske baner.


Nils K Vestergaard i hård kamp med den engelske F3 kører Nick Tandy.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Udover Mygales stærke Formel Ford program har fabrikken frembragt et imponerende Formel 3 program som for øjeblikket gør sig stærkt gældende i den engelske Formel 3 serie.
Fabrikken er desuden kendt for produktionen af mærkeklasser som Formel BMW og Peugeot Spider, hvor sidstnævnte også er at finde på de danske racerbaner, herunder til Grand Prix’et.


Nils K. Vestergaard runder det berømte hårnålesving på Spa: La Source.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Nils Vestergaard oplyser, at han personligt er blevet mødt af en utrolig professionel stab hos Mygale fabrikken og til flere af løbene i Benelux mesterskabet, som Nils har deltaget i fra 2007 har fabrikkens chef-ingeniør Alain James været tilstede og bidraget med teknisk support.
Racingteam Vestergaard vil til weekendens Grand Prix være at finde i VUIK Racings teamtelt. VUIK Racing er et af Mygales top-teams i Benelux og teamet vil i weekenden, udover Nils Vestergaard bestå af kørerne Henk Vuik og Rogier Jongejans.

Racingteam Vestergaard

Åge Kirketerp Jensen

Læs mere om:
  • Nils K. Vestergaard
  • Racingteam Vestergaard
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK - DM
  •