Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny gearkasse i Force India bilerne

Formel 1 
17/08/08 

Force India Formel 1 teamets medejer Vijay Mallya har afsløret teamets nye ’seamless shirt’ gearkasse, som skal benyttes allerede senere i denne måned ved det næste løb.
 

’Seamless shirt’ gearkassen skal have sin debut ved næste Grand Prix i Valencia. Gearkassen er også teamets sidste store ændring på deres VJM01 bil i denne sæson.

”Vi er meget glade for resultatet” - siger Vijay Mallya - ”vi brugte ikke den ikke i Budapest, men vil introducere den i forbindelse med det Europæiske Grand Prix i Valencia, og så vidt jeg ved, så er det vist det med udvikling af bilen i 2008, hvorfor alt fokus nu vil blive rettet mod en mere konkurrence dygtig bil til 2009.”

Vijay Mallya mener også, at Force India har fået udviklet rigtig meget på deres biler i denne sæson.
”Hvad jeg har opdaget er, at vi ikke kun har indhentet sidste sæson, men de sidste tre sæsoner - altså ikke et år, men tre år. Vi er kommet med, selv om Formel 1 er præget af konkurrence, hvilket er godt.”

Ifølge Vijay Mallya skulle vi altså kunne se en Force India bil kvalificere sig midt i feltet allerede i 2009!

Selch

Læs mere om:
  • Force India
  •