Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Falch positiv efter våd test

207 Spider Cup
DK 

13/08/08 

207 Spider CupDe mange problemer med Peugeot 207 Spider Cup raceren fra frorårs sæsonen har David Falch lagt bag sig, og der arbejdes nu på at bruge efterårs sæsonen på at genvinde noget af den tabte distance til konkurrenterne.
 

Allerede ved det sidste Spider Cup løb viste David Falch at farten er der, når bare bilen er i orden, det blev her til to 2. pladser. For yderligere et forberede sig til de kommende løb, testede han i går på Jyllands-Ringen.
Desværre, eller måske heldigvis, viste det danske sommervejr sig fra den lunefulde side, så dagen var præget af mange regnbyger.

"Det blev en våd testdag, men det kan nu godt vise sig at være en fordel" - udtaler David Falch - "vi har allerede et godt setup til Spider'en til tørvejr, og vejrudsigterne for den kommende weekend tyder på at vi god kan risikere regn, og det har vi nu også et fint setup til."


(Foto: Motorsporten.dk)

"Testdagen gik rigtig godt, vi fik prøvet alt det af som vi havde planlagt, fandt et godt setup på trods af at dette faktisk var vores første test med bilen på en regnvåd bane" - tilføjer David Falch, der ikke lægger skjul på at forventningerne til både den kommende weekend og resten af sæsonen er høje - "jeg skal være med oppe foran hele tiden, og meget gerne på podiet, så jeg kan rykke fremad i den samlede stilling i mesterskabet!"

Inden weekendens Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen ligger David Falch placeret på 5. pladsen i mesterskabet, med kun 28 point op til 1. pladsen, så chancerne for at rykke frem i tabellen er bestemt gode.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens program bliver lidt hårdt lørdag, hvor Spider Cup klassen skal på banen hele tre gange, så der bliver ikke megen tid til evetuelle justeringer og/eller reparationer, tilgengæld skal de kun køre en enkelt gang om søndagen.

Lørdag den 16. august:
09:05 - tidtagning 1
14:45 - tidtagning 2
16:45 - race 1

Søndag den 17. august:
16:20 - race 2


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Team Jobcar Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •