Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

AD-Racing stiller igen med 5 biler

Clio Cup - DK 
13/08/08 

Clio Cup- i Renault Clio Cup
I weekenden bliver AD-Racing sandsynligvis igen det største team (målt på antallet af tilmeldte biler) til Bosch Grand Prix Danmark.
 

Det fynsk/jyske storteam stiller med 8 måske endda 9 biler på Jyllands-Ringen den16. - 17. august og det bliver igen med hovedvægten på den meget konkurrenceprægede mærkeklasse Renault Clio Cup.


Start no. 7 og 8 (Martin Frederiksen og Kent Bernsdorf) ved klargøringen. Mekaniker Erik Michelsen ses i baggrunden.
(Foto: AD Racing)

I Clio’erne får vi de faste kørere Martin Sally, Martin Frederiksen, Kent Bernsdorf og Ronnie Nielsen at se og som ny i klassen kommer Ole Klitgård til start i en af Clio 3 bilerne. Ole Klitgård har kørt to hele sæsoner i Danish Endurance Championship og kender derfor en del til bilen. Til gengæld bliver det hans først cup løb og hans første løb på Jyllands-Ringen.


Martin Frederiksen på Jyllands-Ringen i 3. afdeling.
(Foto: AD Racing)

Martin Frederiksen og Kent Bernsdorf kommer begge til Jyllands-Ringen med ønsket om at forbedre deres tidligere placeringer. De to nye kørere som begge kommer fra Danish Endurance Championship vil gerne frem i klassementet, hvor de ligger henholdsvis 15 og 20 ud af et felt på ca. 26 kørere. Den bedst placerede kører i teamet er Martin Sally på en 8. plads med gode chancer for at avancere til en top 5 placering.


Martin Sally i kamp med Bannergaard og Jacob Kristensen. Bemærk der køres Rally Dakar bagved det sorte beduin telt.
(Foto: AD Racing)

Udover de 5 Renault Clio racere, kommer AD-Racing med to deltagere i Advan Cuppen – det er Louise Lauersen og Peter Obel. I Bel-Ray Special Saloon kommer Niels Høiby i en Volvo S60 og forhåbentlig får vi Jesper Sally at se i sin Renault Megane II DTC racer i samme klasse.

AD Racing


Læs mere om:
  • Kent Bernsdorf
  • Martin Frederiksen
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •