Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Højris går efter en top placering

Advan Cup 
13/08/08 
Yokohama

I den kommende weekend genoptages sæsonen i Advan Cup'en, og Lars Højris og Autoforum Racing Team Silkeborg har holdt sommerferie på den samlede 5. plads i mesterskabet, sammen med Ole Luton. Nu skal den top trimmede Peugeot 307 EPO III til Jyllands-Ringen hvor løbsweekend i mesterskabet køres på fredag, lørdag og søndag.
 

Selvom der har været sommerpause fra racerbanen, har Lars Højris ikke brugt al tiden på ren afslapning. Peugeot'en har været igennem den helt store tur på værkstedet hvor alt er gennemgået og defekte eller nedslidte dele er udskiftet.

Tirsdag var Lars og den top trimmede bil ude og teste på Jyllands-Ringen, og det gik rigtig godt. Formiddagen var delvis tør og her fik teamet kørt bilen godt ind, efter den helt store omgang hen over sommeren. Desværre viste den danske sommer sig fra den kedelige side hen på dagen, hvor regnen kom til Resenbro.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det betød dog ikke at Lars mistede modet. Han fik kørt en masse omgange og samtidig fik han trimmet bilen til også at kunne køre stærk på en våd bane.

Nu er både Autoforum Racing Team Silkeborg og Lars Højris klar til at køre mange point ind på kontoen i den kommende weekend, hvor Lars stiller til start helt uden succes ballast.

Lars glæder sig til at komme i gang igen efter den lange sommerpause, og målet er stadig en top-5 placering, men en tur på podiet vil heller ikke være så skidt - tilføjer han.


(Foto: Motorsporten.dk)

Programmet for Grand prix Danmark er overdådig langt, og derfor skal Lars Højris i aktion allerede fredag eftermiddag hvor der køres fri træning.

Advan Cup program:

Fredag den 15. august:
15:00 - Træning

Lørdag den 16. august:
14:20 - Tidtagning
15:30 - Løb 1

Søndag den 17. august:
14:55 - Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her