Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Grand Prixet bliver et nøgleløb
for Team Telesikring Racing

Danish
Touringcar
Challenge 

13/08/08 

Tom Pedersen skal i den kommende weekend forsvare sin føring i Danish Touringcar Championship på Jyllandsringen
Hele sommeren har Tom Pedersen og det øvrige Team Telesikring Racing indtaget førstepladsen i årets Danish Touringcar Championship med visheden om, at der skal hårdt arbejde til, hvis føringen skal bevares helt til DM-finalen. I weekenden gælder det den første af de fire hurdler, der skal passeres, hvis debutsæsonen skal krones med succes.
 

Det er årets vel nok vigtigste løb – Grand Prixet på Jyllandsringen
- Det er helt klart et nøgleløb. Vi skal virkelig skrabe nogle points sammen i denne weekend, siger Tom Pedersen. Sønderjyden har henholdsvis 4 og 11 points forspring til Jan Magnussen og Henrik Lundgaard.
- Jeg skal køre så stærkt som muligt og holde mig ude af ballade og uheld, så vidt det er muligt, fortsætter han. – Jeg skal have nogle points, og jeg skal helst have flere end Jan Magnussen og Henrik Lundgaard. Det er de to kørere, jeg frygter mest.


Tom Pedersen.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Jyllandsringen er kendt som en BMW-bane, men der skal mere til, hvis Team Telesikring Racing skal være med helt i front hele weekenden igennem. I hvert fald hvis teamet kikker tilbage på de fire løb, der blev kørt i foråret.

- Vi har ikke helt kunnet holde speeden med vores set-up, og så har jeg lavet noget små fejl. Vi har været uheldige i nogle tidtagninger, hvor vi ikke har fået kørt nogen gode tider. Denne gang kører vi nok mere sikkert, så vi har bare nogen nogenlunde omgangstider, slår Tom Pedersen fast.

Recepten er klar
Programmet for resten af weekenden ligger herefter i faste rammer.

- Jeg skal først over målstregen. Jeg skal sætte pole og vinde første heat, jeg skal fremad i andet heat, så jeg kan starte etter til finalen og vinde den. Det er sådan, det skal gøres, siger han.

Tom Pedersen bakkes op af hele det øvrige Team Telesikring Racing. Også hans teamkammerat Peter Ager.
- Det er vigtigt for os, at vi i teamet kan bevare Toms føring i mesterskabet, og så skal vi naturligvis arbejde for at få den første finalesejr, siger Peter Ager.


Peter Ager.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Køreren fra Esbjerg har naturligvis også nogle personale mål til Grand Prixet på Jyllandsringen.
- Jeg skal selv i top 12. Det ligger helt fast, siger han uden tøven i stemmen.
- Vi testede i sidste uge på Jyllandsringen, og hvis jeg kan gentage de omgangstider, jeg dengang kørte på, så skal det nok kunne lade sig gøre.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
 • Peter Ager
 • Tom Pedersen
 • Team Telesikring Racing
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her