Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Jesper Sylvest: ”Det går den rigtige vej!”

DTC Cup 
13/08/08 

Lige før sommerferien opnåede Jesper Sylvest sit hidtil bedste resultat i Danish Touringcar Championship i denne sæson. På Padborg Park blev det til en tredjeplads i privat cuppen og sjetteplads generelt i løbet, og de resultater skal der følges op på ved weekendens Grand Prix på Jyllandsringen.
 

”Det går den rigtige vej for øjeblikket,” siger køreren fra Jægerspris. ”Det er lang tid siden, at jeg har glædet mig så meget til at køre et løb, for jeg ved, at jeg står rigtig stærkt.”


I sidste uge testede Jesper Sylvest på Jyllandsringen.
(Foto: Sylvest Motorsport)

I sidste uge var Jesper Sylvest sammen med sit team, Poulsen Motorsport, på Jyllandsringen for at teste, og det blev til en blandt dag vejrmæssigt.

”Når banen var ved at tørre op, kom der regn, men vi fik noget test midt på dagen, hvor det var tørt,” fortæller han.

”Vi fik ikke prøvet alt, hvad vi ville, men det positive af det hele er, at den fart, vi havde på Padborg Park, kunne vi overføre til Jyllandsringen. Vi har så lidt i ærmet, som vi skal prøve i den frie træning, men det så rigtig, rigtig positivt ud. De omgangstider, jeg kørte, var de hurtigste, jeg nogensinde har kørt på banen, og det var ikke bare en enkelt febertid, men jeg havde flere omgange indenfor en tiendedel. Kan jeg genfinde de tider igen, så har jeg en klar ambition om at komme på skamlen igen i weekenden.”

Weekendens vejrudsigt har endnu ikke besluttet sig for, om asfalten på Jyllandsringen skal være våd eller tør. Men det bekymrer ikke Jesper Sylvest.

”Jeg har før kørt med bilen i vådt vejr, og jeg kan godt begå mig med den, men jeg håber stadig, at det bliver tørt, for jeg føler, at jeg har speeden også på tør asfalt,” siger han. ”Vejret virker stadig ustadigt, og det kunne blive sjovt at fortsætte de gode takter fra det sidste tørvejrsløb.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Poulsen Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      ASETEK SIMSPORTS