Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Nordisk mester til start i Peugeot Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

13/08/08 

207 Spider CupJesper Wulff Laursen deltager ved weekendens Bosch GP Danmark
Jesper Wulff Laursen, Harlev, er en af de mange danske racerkørere, som har gennemgået den klassiske motorsportsskole med start i kartingklasserne i teenageårene og siden deltagelse i den internationale Formel Renault 2.0-klasse, hvor han i 2005 vandt den nordiske cup i klassen.
 

Ved weekendens Bosch GP Danmark på FDM Jyllandsringen gælder det så en ny udfordring for østjyden, når han stiller til start i de to sprintløb i Peugeot Spider Cuppen for Team Peugeot Køge Sport.

”Jeg kørte for teamet i fire timers løbet på Ring Djursland sammen med Mike Mathiesen, og teamet synes, at jeg havde gjort et så godt stykke arbejde, at det vil de have mig til at køre for dem igen,” siger Jesper Wulff Laursen, der dengang for første gang i sin karriere kørte i en racerbil, hvor han ikke havde udsyn til fritliggende hjul.


Jesper Wulff Laursen stiller op i Peugeot Spider Cup, hvor han kører for Team Peugeot Køge Sport.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

”Det første løb gik faktisk rigtigt godt, når man tænker på, at jeg ikke havde siddet i bilen. Jeg satte tiden i tidtagningen, det havde jeg ikke forventet. Så jeg har i hvert fald farten, og nu får jeg også mulighed for at teste i bilen inden weekenden. Det sker på Padborg Park, hvor jeg vist ikke har været, siden banen i sin tid åbnede.”

Det er ikke meget, man herhjemme har set til Jesper Wulff Laursen, der i de senere år primært har kørt Formel Renault 2.0 i Tyskland og de andre nordiske lande. Hans sidste løb på dansk grund var i 2005, men weekendens start ved Bosch GP Danmark betyder samtidig også et gensyn med en af sine gamle rivaler fra formeltiden, Steffen Møller, Århus.

”Det bliver forhåbentlig et glædeligt gensyn, men om det er ham eller de andre, man slår, det går ud på et. Man skal jo kunne slå dem alle sammen,” siger Jesper Wulff Laursen, der er fortrøstningsfuld forud for weekendens løb.

”Det gik jo over al forventning på Ring Djursland. Jeg ville have været tilfreds, hvis jeg bare var med i top 5, men så endte det med, at jeg satte bedste tid. Bilen var nem at køre, så hvis alting spiller, og der ikke er noget, som går i stykker, så tror jeg godt, at jeg kan være med fremme.”

Inden Bosch GP Danmark ligger den gamle rival Steffen Møller på en sammenlagt sjetteplads i tabellen, der føres an af Tommy Schröter, Vojens.

Stillingen i Peugeot Spider Cup:

Plac.KørerHjemstedPoint
1Tommy SchröterVojens134
2Ronny WeschelbergerTyskland125
3Søren ZylauvHolsted119
4Mike MathiesenVarde111
5David FalchRoskilde106
6Steffen MøllerÅrhus C73
7Mik KerchlangoCharlottenlund66
8Allan OlsenHolbæk64
9Danny RasmussenHelsingør61
10Henrik JansenRoskilde38
11Nicolai StampeVejle Øst37
12Johnny VejleboRoskilde35
13Kim RødkjærHornsyld29
14Jacob LudvigsenBeder24
15Keeley PudneyNew Zealand21
16Jørgen BreinholtVirum14
17Kent IversenSydals13
18Jesper TernvaltHavdrup9
Karsten ReeVedbæk9
20Christian ReeVedbæk8

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jesper Wulff Laursen
  • Tommy Schröter
  • Drive4Fun
  • Team Peugeot Køge Sport
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •